udklædning og kostumer

Parykker til barn | Barneparykker til fastelavn og karneval
Her har vi samlet et bredt utvalg av de aller beste og mest populære parykkene til barn i alle aldre. Barneparykker er ofte den siste detaljen som fullfører hele kostymet. Enten du vil kle deg ut som en vakker prinsesse med lange, gylne lokker eller en gammel bestemor med en grå hårprakt til fastelavn, kan du finne det her på siden. 

Produkter

Parykker til barn i alle aldre

Hos Festtema.no har vi utallige barnekostymer og parykker til barn i alle aldre. Her har vi samlet et bredt utvalg av de beste barneparykkene – den siste detaljen som gjør utkledningen perfekt. Enten du skal være en vakker prinsesse med lange, gylne lokker eller en gammel bestemor med grå hårprakt, kan du finne den helt riktige parykken her på siden.

Den beste måten å vedlikeholde en flott utkledningsparykk på, er ved å oppbevare den i en pose hver gang du er ferdig med å bruke den. Hvis parykken allikevel blir krøllete og er umulig, kan den fortsatt bli reddet ved å vaskes med balsam og så forsiktig rette den uten med fingrene. Vennligst bemerk at brutt emballasje eller barneparykker som har vært i bruk IKKE tas i retur av hygienemessige årsaker.

Utkledningsparykker til fastelavn og karneval

Vi har et bredt utvalg av skjønne barneparykker til fastelavn, karneval, Halloween eller bare til timevis med lek og moro. Her finner du blant annet grå bestemor parykker som er perfekte til fastelavnsutkledningen som bestemoren i Rødhette og Ulven, eller hvis du skal være en gammel heks.

Hvis du leter etter en morsom og annerledes parykk med metallhår i fargerik folie har du kommet til det rette sted. Disse parykkene er ideelle til utkledningsfester med disko og 70’er tema, men er også velegnet som et alternativ til nyttårshatten, eller hvis du skal være kledd ut som heavy rocker. Hvis du i forveien har mye hår som skal gjemmes vekk under parykken, anbefaler vi at du bruker et praktisk hårnett.

I sortimentet finner du også elegante engleparykker med kraftige, blonde korketrekker krøller. Disse kan også brukes til prinsessekostymet, noe som gir deg flere bruksmuligheter. På den måten kan du bruke parykken til flere forskjellige utkledningssituasjoner, om det skulle være karneval eller Halloween.

Hvis du heller ønsker å være kledd ut som verdens sterkeste jente, Pippi Langstrømpe, har vi også både Pippi kostymer og den matchende, men uunnværlige parykken i oransje med de lange flettene. Pippi Langstrømpe er alltid populær når det er tid for karneval, og vi forstår godt hvorfor.

Stort utvalg av prinsesseparykker til barn

Hvis du ikke er født med lange, gylne lokker, fortvil ikke. Hos Festtema.no har vi alt som skal til for å bli forvandlet til den vakreste prinsessen i verden. Vi tilbyr nemlig et bredt utvalg av prinsesseparykker som alle er utrolige vakre og som passer til de fleste prinsessekjoler.

Hos Festtema.no finner du blant annet flere skjønne parykker til barn, så de kan ligne Disneys mest populære prinsesser på en prikk. Vi tilbyr også prinsesseparykker med flott oppsatt hår som Askepott, og løst hengende krøller som Tornerose. Gjør forvandlingen til prinsesse komplett med en vakker og gyllen prinsesseparykk slik at du er klar til å danse hele natten med prinsen. 

1
Parykker for barn
Minimal Price: kr40.00
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum