Halloweenmaske | Uhyggelige masker til Halloween

Her har vi samlet alle våre skumle og uhyggelige masker som egner seg spesielt godt til Halloween. Selv om maskene er ganske populære hos spesielt gutter skal du tenke over hvem som ellers deltar på arrangementet for mange av dem er så grusomme at spesielt mindre barn blir veldig redde og mange voksne finner dem grenseoverskridende i beste fall.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Uhyggelige Halloweenmasker

I dag feirer vi Halloween med ”knask eller knep”, men dagen har historiske forbindelser til både hekser, drap og det hinsidige. Tilbake i tiden ikledte folk seg nemlig masker, slik at spøkelser og onde ånder ikke skulle kunne kjenne dem igjen. Den dag i dag er masker fortsatt ytterst populært til Halloween, og derfor har vi samlet et stort utvalg av uhyggelige, kule og morsomme Halloweenmasker til både voksne og barn.

Hos Festtema.no finner du blant annet morderiske klovnemasker og skrekkinngytende masker med sår som vil få alle rundt deg til å rømme i frykt. Vi tilbyr også flotte hodeskallemasker i gull og sølv, elegante blondemasker, samt uhyggelige piratmasker og dyremasker av skremmende karakter.

Se de mange Halloweenmaskene her på siden, og bli inspirert til ditt neste Halloweenkostyme.

Masker til ethvert Halloweentema

Hos Festtema.no har vi mange forskjellige masker til ethvert Halloween-tema. I sortimentet finner du blant annet varulvmasker, Draculamasker, zombiemasker og Morphmasker med forskjellige Halloweenmotiver. Uansett hva slags Halloweenmaske du søker kan du helt sikkert finne den her.

I vårt brede sortiment av Halloweenmasker til damer har vi blant annet flotte blondemasker, avskyelige heksemasker og elegante Day of the Dead-masker med glitter, som er perfekte for et mer stilfullt antrekk.

Hvis masken ikke skal være altfor skremmende, tilbyr vi en grønn Shrek-maske, gullgravermasker, gresskarmasker og gamle besteforeldre-masker. Til barna forhandler vi også de klassiske Halloweenmaskene med djevel-, vampyr-, heks-, spøkelse- og zombieansikter.

En maske er et godt alternativ til deg som ikke ønsker et komplett Halloweenkostyme. Går du i stedet all-in til Halloweenfesten, tilbyr vi også kunstig hud i den grønne, grøsserfargen og ansiktsmaling i høy kvalitet.

Velkjente Halloweenmasker fra grøsserfilmer

Hvis ditt Halloweenkostyme skal være inspirert av de klassiske amerikanske grøsserne, forhandler vi blant annet en Michael Myers-maske fra filmserien Halloween, hvite hockeymasker som leder tankene til Jason fra franchisen Friday the 13th, og den velkjente horrorhalvmasken som karaktereren Dr. Hannibal Lecter bar i The Silence of the Lambs.

Skal din Halloweenmaske være mer tidsriktig, vil en spøkelsesmaske med svart hette i Ghostface-inspirert stil fra filmserien Scream eller Rotten zombiemaske fra The Walking Dead garantert skremme alle fra sans og samling.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

Halloweenmasker
Minimal Price: kr32.00
2
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum