Tyrolerhatt | Oktoberfesthatt | Tyrolerhatter

Skal du på Oktoberfest og mangler du en tyrolerhatt, så kikk her og finn filthatter og andre tyrolerhatter til Oktoberfesten. Vi har mer enn 15 forskjellige tyrolerhatter og også tyrolerhatten du mangler: Klassiske Tyrolerhatter, mini tyrolerhatt, rutete tyrolerhatt og tyrolerhatter som er artige eller fjollete

Produkter

Tyrolerhatter & Oktoberfesthatter

Hvis du skal til tyroler- eller oktoberfest er en tradisjonell tyrolerhatt eller en morsom oktoberfesthatt uunnværlig. Hodeplagget til både menn og kvinner er nemlig en viktig del av tyrolerkostymet til stort sett alle typerølfester, og er ofte den siste detaljen som setter prikken over i’en på ethvert oktoberfestkostyme.

Hos Festtema.no har vi samlet et bredt utvalg av forskjellige typer hatter som passer til enhver smak og stil. Her finner du blant annet tradisjonelle tyrolerhatter i mange forskjellige varianter, klassiske kjegleformede filthatter, elegante mini tyrolerhatter og fjollete oktoberfesthatter til enhver anledning i flere prisklasser.

Tradisjonelle tyrolerhatter i filt med fjær

Den tradisjonelle tyrerolhatten med alle mulige slags fjær til herrer er veldig populær til ølfester. Disse tyrolerhattene finnes i utallige fargevarianter med fine hattebånd og flotte Edelweiss blomster.

Tyrolerhattene med fjær er spesielt egnet til deg som ikke vil gå all-in med utkledningen da de er utrolig flotte som minimalistisk utkledning i seg selv.

Vi tilbyr også de klassiske ensfargede filtmodellene i grå med bånd i blåhvite bayerske farger. De autentiske kjegleformede tyrolerhattene er veldig behagelige å ha på og fås i størrelsen onesize som passer til de fleste menn.

I sortimentet finnes du også morsomme oktoberfesthatter i filt med forskjellige påtrykte Bayern motiver som er en fast del av gatebildet under den populære oktoberfest i München.

Mini tyrolerhatter og oktoberfesthatter til damer

Spesielt til damene har vi et stort utvalg av mini tyrolerhatter med klips som blant annet fås med fine Edelweiss blomster og i de gjenkjennelige blåhvite bayerske fargene. De elegante mini tyrolerhattene finnes i den kjegleformede filtmodellenog i den tradisjonelle tyrolerhatt modell med fjær i utallige fargevarianter.

Mini tyrolerhatter brukes oftest sammen med skjønn dirndl-kjole eller et par korte brune lederhosen, men hvis du ikke ønsker å ha de vågale tyroler- eller oktoberfestkostymet på til ølfesten kan du i stedet bruke disse minityrolerhattene som en elegant og enkel utkledning.

Til de vågale har vi også morsomme oktoberfesthatter med for eksempel ølkrus på bøyler som er et morsomt alternativ til den tradisjonelle tyrolerhatten. Disse kan med fordel brukes hvis du skal selge øl over disken til oktoberfest eller lignende.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til noen av våre produkter, eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

Tyroler Hatter
Minimal Price: kr56.00
1
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum