90-talls Tema | Kostymer, pynt og dekorasjon til 90-talls tema

90-tallet er ikke lengre siden enn at de fleste av oss fortsatt husker det. En periode preget av tyggegummi-pop, virtual reality, mobiltelefoner, rock og Dr. martens støvler.

90-tallet hadde mange forskjellige stilarter, så det kan være temmelig vanskelib å sette en presis knapp på hva 90-tallet var, men noen av de store navnene som vi alle husker, er Guns N' Roses, Aqua, Spice Girls, Nirvana, Red Hot Chili Peppers og mange mange andre. Det er nok å velge mellom rent utkledningsmessig, men det er litt vanskeligere med pynt og dekorasjon.

Du kan dog alltid bruge Rock On temaet, og ellers komme som den ene rocke-musikeren etter den andre. Du skal også huske på at bruken av mobiltelefonen fikk fart på 90-tallet. De mindre og ”smartere” modellene så lyset for første gang samtidig som reality konsepter som Robinson Ekspedisjonen og Big Brother tok av.

Gå på nettet og les, le og fortell historier for så å bestemme deg for at det naturligvis skal holdes en 90-talls fest med innslag som f.eks. Lykkehjulet eller Fresh Prince of Bel Air - denne festen, kan kun bli en hit.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2
2
90-talls - 1990-tallet tema
Minimal Price: kr32.00
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde