Discokostyme | 70-talls kostymer

I denne kategorien har vi samlet alt det beste innenfor 70-talls kostymer og discokostymer.

Her er trompetbukser og ABBA kostymer, Discodrakter med svai i beina til både menn og kvinner og naturligvis Disco skjorter med store flipper og plass til tunge gullkjeder. Her er lekre velourdrakter med krøller, gull-leggins, sølvskjorter og disco kostymer med sterk inspirasjon fra både Michael Jackson, ABBA, KISS og WMCY.

pluss en masse andre. Faktisk har vi mer enn 100 forskjellige 70-talls kostymer, så uansett hvor mye eller lite ditt disco kostyme skal skrike på oppmerksomhet er vi sikre på at du kan finne discokostymet her!

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

70-talls klær | Discokostymer

70-tallet er: ABBA, Bee Gees, Boney M, Gloria Gayner & Michael Jackson. Listen av kunstnere er lang så vi kunne fylt denne kategorien med 70-talls klær & disco drakter opp med kostymer som er udødeliggjort av disse populære 70-talls bandene som elsket å opptre i kostymer. Men i tillegg har vi samlet masser av andre kule disco-outfit til deg som skal gi bånn gass på dansegulvet. Her er discodronninger, bukser med svai, skjorter med store flippere, masser av knallfarger og 100% DISCO.

Disco kostymer
Minimal Price: kr222.00
2
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde