Tyroler tilbehør | Utkledning til tyrolerfest

Selv om det primære tilbehøret til tyrolerfesten er øl og tysk slag-musikk, så kan du banne på at ved hjelp av våre autentiske hatter, skjorter, parykker og skjegg blir det virkelig en tysk ølfest.!;

Vi har også morsomme forkler du kan ta utenpå ditt alminnelige tøy, eller hva med en hårbøyle med en mini tyrolerhatt. Mulighetene er mange og du finner alle her i kategorien for utkledning og tilbehør til ølfesten.!;

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Tyrolertilbehør

Til tyrolerfesten er tradisjonell utkledning og festlige kostymer et must. Når du har valgt en flott dirndl kjole eller de perfekte lederhosene er det tid til å få styr på tilbehøret.

Hos Festtema.no finner du godt utvalg av tyrolertilbehør og accessoirer til tyrolerkostymet. Forskjellen ligger i detaljen, og med det riktige tilbehøret kan du sammensette et misunnelsesverdig tyrolerkostyme.

Tilbehør til tyrolerkjolen

Uansett om du er Heidi, Helga eller Grete har vi et stort utvalg av tyrolerparykker. De finnes i blond, sort og brun med rottehaler og fletter med sløyfer – perfekt til en ekte bierfest.

Under tyrolerkjolen er det opplagt med et skjørt som gir fylde og sørger at bomullskjolene får veldig flott fall. I sortimentet finner du et kjempeutvalg strutteskjørt og nylonskjørt i forskjellige lengder. Skjørtene kan også brukes ved andre anledninger hvor man kan få stor glede av dem. For eksempel, kan du kombinere skjørtet med en turndrakt for å bli en ballerina.

Hvis du leter etter en lett utkledningsløsning har vi forskjellige forklær i hvit og med Heidi figur på.

I sortimentet av tyrolerstrømper finner du flere forskjellige varianter avhengig av hvilken stil du gjerne vil uttrykke. Vi har knestrømper i hvite fargenyanser med snøredetaljer og sløyfer for et feminint preg. Du kan bruke knestrømper sammen med ballerinasko eller stiletter for å sette prikken over i’en.

Er du i stedet tilhenger av de korte lederhosene og en råere look skal du velge de tykke råhvite tyrolerstrømpene som passer godt sammen med et par tyrolersko eller et par grove støvler.

Her finner du også accessoirer som solbriller, halskjeder, og øreringer med ekte tyrolermotiver som edelweiss og ølkrus. Dette er med på å gi tyrolerkostymet det siste lille.

Tyrolertilbehør til menn

Har høstværet allerede kommet, kan du kombinere dine lederhosen med en strikkevest eller strikket jakke i bløtt ull. Da holder du varmen.

Hvis du ønsker en mer diskré utkledning tilbyr vi butterfly i de blåhvite bayer fargene. Disse kan du bruke sammen med en alminnelig hvit skjorte så trenger du faktisk ikke gjøre mer.

Du kan også velge å gå med de mer klassiske selene som både kan brukes både til lederhosen og dine egne bukser. Disse finnes i flere varianter og blant annet med broderinger av Bayerns våpenskjold.

I utvalget av tyrolerstrømper har vi de tradisjonelle bomullsstrømpene, som du kan velge i hvit, grå eller naturfarget. Da mangler du kun et par tyrolersko eller et par grove støvler for en gjennomført tyrolerlook.

Her finner du også shotglass og skilter med tradisjonelle tyrolermotiver av blant annet edelweiss og ølkrus. Disse er særlig gode som ankomstgave til gjester, så de kan bli piffet litt opp eller så de er klare til en runde med shots.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til noen av våre produkter, eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 
Tyroler tilbehør
Minimal Price: kr32.00
2
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde