Tryoler dekorasjon | Pynt & dekorasjon til Ølfesten

Her er nesten ingen grenser for hva du kan pynte opp med. Men vi har valgt å samle all pynt og dekorasjon som passer til Ølfest, tyrolerfest og Oktoberfest på et sted.!;
Her finner du du alt fra kjempebannere og tyrolerflagg til crepebånd, ballonger, kranser og skilter med klassiske ølreklamer.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Tyrolerdekorasjon

Hos Festtema.no har vi alt du trenger til å skape den perfekte tyrolerfesten. Til ølfester er tradisjonell dekorasjon i nasjonale farger et absolutt must som vil spre ekte bierfeststemning og godt humør hos gjestene.

Uansett om du skal holde temafest inspirert av bierfestene i Østerriske og Sveits eller oktoberfesten i München, har vi et stort utvalg av tyrolsk temadekorasjon hvor du blant annet kan finne tyrolerflagg og bannere, tryolerballonger, flagglenker i blåhvite bayerfarger og skilter med klassiske ølreklamer.

Se vårt brede sortiment av tyrolerdekorasjoner til utsmykking av fester her på siden.

Dekorer på tyroler manér

Med våre dekorasjoner kan du raskt, enkelt og billig pynte opp til enhver tyrolerfest for venner og familie. Det gjelder også hvis festen skal foregå inne i stuen i et partytelt i hagen eller ute på terrassen.

I vårt sortiment finner du klassiske skilter med ølreklamer og flotte lanterner som gir flott belysning til lange sommerkvelder. Disse produktene er særlig ideelle til å skape en ekte biergarten atmosfære ute i hagen eller på terrassen.

Leter du etter dekorasjon som skal pynte ute tilbyr vi også store bannere med oktoberfestmotiver og biergarten typografisom kan anvendes til alle slags ølfester.

Skal du holde en kjempeoktoberfest med mange gjester har vi store iøyenfallende vimpler og mektige dørbannere så gjestene ikke er tvil om hvor festen skal foregå.

Hvis det er plassmangel i kjøleskapene er oppblåsbare ølkrus perfekt til deg som gjerne vil sikre kald øl til alle. Du skal bare fylle opp med is og øl, så er festen i gang.

Pynt opp med de blåhvite bayerfargene

Hvis du er tilhenger av Sydtyskland eller bare Oktoberfestentusiast, er både de tyske flaggene og de bayerske flaggene med våpenskjold noe for deg. Flaggene fås i flere størrelser og materialer hvor noen kan tåle all salgs vejr og er derfor egnet til utendørsbruk.

Vi ar et bredt utvalg av blåhvite flagglenker som er perfekt veggpynt til alle ølfester. Heng flagglenker opp i buer fra taket og det blir automatisk skapt festlig stemning  hvor selv gjestene kan merke at alle detaljer er tenkt på.

Dekorasjonsspiraler i bayerske farger med klassiske tyrolermotiver som skummende ølkrus og lekre saltkringler, er opplagte til festlige dekorasjoner i baren eller andre steder.

I baren kan du også velge å stille lekre bayerske snacks fram som eksempelvis sprøe pølser og osteterninger. Her kan du med fordel stikke små tyrolerflagg i hver enkelt snack for både å ta praktiske hensyn når de skal spise, men også for pynte opp.

Serpentiner, papirkuler til å henge opp, kreppapir og ballonger i de blåhvite bayerfargene er utrolig billige og lette dekorasjoner som passer til enhver tyrolerfest. Se vårt store utvalg her på siden.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til noen av våre produkter, eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 
Tyroler dekorasjon
Minimal Price: kr6.00
2
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde