Tyroler kostymer | Finn ditt tyroler kostyme her

Noen kaller det tyrolerfest, andre oktoberfest eller tølfest. Men i bunn og grunn handler det om hyggelig samvær, øl, slag-musikk og mer øl. Kostymene er de samme nemlig tyroler kostumer; Hansi bukser, Heidi kjoler, lange fletter og store barter.

I denne kategorien har vi samlet det hele på et sted: Ølfest-bukser med seler, rutede skjorter, tyroler kjoler med forkler og en masse annet autentiske utkledninger som passer perfekt til tyrolerfesten

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tyrolerkostymer

Schlager, weisswürste og lyden av glass som skåler er oppskriften som får gjestene til å flomme over av begeistring. Ølfester er absolutt en av de mest populære folkefester hvor alle kan være med. Det er alltid garanti for morsomme opplevelser, løssluppen stemning og uformelt selskap.

Hos Festtema.no kan du finne utallige festlige kostymer og autentiske utkledninger som tradisjonelt hører til ved alle typer ølfester. Uansett om det gjelder østerisk tyrolerfest, ekte tysk oktoberfest eller bayersk bierfest, har vi alt av tyrolerutkledning til en perfekt sydtysk feststemning.

Tradisjonell utkledning til alle ølfester

Når du er invitert til ølfest på tyroler vis er det stort sett alltid iført kostyme, hvor det handler om å ha det morsomt med utkledningen akkurat som ved de store ølfestene i blant annet Bayern og Østerrike.

Vi har et kjempeutvalg av festlige tyrolerkostymer til enhver stil og smak. I sortimentet finner du blant annet de klassiske lederhosene, tyrolerhatter, dirndl-kjoler med flotte detaljer og Heidi-parykker.

Lederhosen er det originale tyrolertøy til herrene som finnes i flere forskjellige materialer som semsket skinn og lær. Med tilhørende justerbare seler, broderinger og store lommer, mangler du kun en kald øl i hånden.

Lederhosen går godt med enten en rutete eller ensfarget bomullsskjorte. Kombiner med et par store ullstrømper, en tyrolervest eller tyrolhatt samt et par tursko eller grove støvler for en gjennomført tyrolerlook.

Til de modige herrer som tør å møte opp i annet enn de velkjente brune lederhosene, har vi et utvalg av morsomme tyrolerkjoler med strikk i livet, bryster og armene. Så kan festen for alvor starte!

Tyrolerkjoler til enhver «Heidi»

Til ølfestene er dirndl-kjolene er absolutt favoritt blant damene. Kostymet har fortsatt de tidstypiske detaljer fra den tradisjonelle alpedrakten med kort sommerkjole, korsett, strømpebukser og ikke minst søte fletninger i håret. I dag kler de fleste damer seg ut i skjørt, strømpeholdere og en tettsittende hvit eller rutete skjorte med dyp utringning.

I sortimentet finner du massevis av fargerike dirndl-kjoler i forskjellige lengder med forkleder, utvendige broderinger og bindebånd. Kombiner kjolen med tyrolersmykke, noen grove støvler og knestrømper for en gjennomført look. Hvis du ønsker et mer feminint uttrykk, kan du i stedet velge ballerinasko eller stiletter.

Til de som ikke ønsker kjole, har vi også flotte bayershorts med seler og praktiske lommer i mange forskjellige farger og materialer.

Autentiske tyrolerhatter i mange varianter

Til de klassiske lederhosene og fargerike dirndl kjoler, er tradisjonelle hodeplagg en viktig del av tyrolertøyet til ølfesten. Hos Festtema.no finner du et bredt utvalg av flotte og autentiske tyrolerhatter til herrer og damer som setter prikken over i’en på ethvert tyrolerkostyme.

Til oktoberfest i München er den tradisjonelle tyrolerhatt til herrene veldig populær. Våre elegante tyrolerhatter finnes i flere fargevarianter med både hattebånd, fasanfjær og edelweiss blomster.

Disse hattene er spesielt egnet til deg som ikke har det helt store kostymet, da tyrolerhattene er superfine som utkledning i seg selv.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til noen av våre produkter, eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 

Tyroler kostymer
Minimal Price: kr285.00
3
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde