Tyroler hatter | Hatter & hodebekledning til ølfest

Bierfest stammer fra det tyske ord "Bier" og betyder ganske enkelt "ølfest". Hatter og hodebekledning er klassisk tysk og for mange lik som de hatter og tørkler som blir brukt under verdens største Ølfest i Munchen.

Folk som ikke har vært på Oktoberfesten i Munchen synes at de kjegleformede filthattene er dårlige turist -souveniers, men det er faktisk den mest sette hatten under Oktoberfesten. Ofte i lokale farger (som fotball-fans med drakter) og også med logo og navn fra deres lokale/favorit-bryggeri.

Produkter

Tyrolerhatter

Foruten å få servert kalde øl i store krus, synge fellessang og spise sprøe pølser, handler i tyrolerfester spesielt om gjestenes utkledning – og ikke minst deres festhumør.

Når herrene ifører seg de klassiske brune lederhosen og damene bærer flotte tyrolerkjoler med dype utringninger, kommer alle helt automatisk i ekte høyrøstet bierfeststemning hvor det garantert vil være sang, skålelyd og dans på bordene til tyrolerorkesteret hele natten lang.

Tradisjonelle hodeplagg til herrer og damer er en viktig del av tyrolertøyet til stort sett alle ølfester. Hos Festtema.no finner du et stort utvalg av smarte og tradisjonelle tyrolerhatter i mange forskjellige varianter. Tyrolerhattene er den siste detaljen setter prikken over i’en på ethvert tyrolerkostyme.

Tradisjonelle tyrolerhatter med fasanfjær

Særlig under oktoberfesten i München er den tradisjonelle tyrolerhatten med fjær til herrer, ytterst ettertraktet. Disse tyrolerhattene finnes i flere fargevarianter med både hattebånd og edelweiss blomster.

Hos Festtema.no har vi et bredt utvalg av elegante tyrolerhatter i flere prisklasser. Tyrolerhatter er det perfekte tilbehøret til tyrolerkostymet og de klassiske lederhosene, hvor man virkelig kan se, at det er tenkt over detaljene, og gir derfor også utkledningen et mer gjennomført uttrykk.

Disse hattene er spesielt egnet til deg som ikke har det helt store kostymet, da tyrolerhattene er superfine som utkledning i seg selv.

Autentiske tyrolerhatter i filt

De kjegleformede filthattene er mest sette under oktoberfest i München, selv om mange anser de for å turistsuvenirer. De spisse filthattene brukes av mange til ølfester rundt om i verden til å vise tilhørighet til et lokalområde. Noen har til og med tilføyet logo og navn på enten deres lokale- eller favorittbryggeri for å støtte bryggeriene.

Vi tilbyr klassiske ensfargede filtmodeller i grått med bånd i bayerske blåhvite farger. Tyrolerhattene er utrolig behagelige å ha på og fås i størrelsen onesize som passer til de fleste voksne menn.

I sortimentet finner du også morsomme tyrolerhatter med forskjellige påtrykte Bayerske motiver, som er en fast del av gatebilde under den populære oktoberfesten i München.

Minityrolerhatter til damer

Til damene har vi forskjellige minityrolerhatter med klips som fås med edelweiss blomster i de blåhvite farger samt mange andre fargenyanser. Disse elegante minityrolerhattene finnes i både den kjegleformede filtmodell og i den tradisjonelle tyrolerhatten med fasanfjær.

Tyrolerhattene brukes oftest sammen med en fin dirndl eller et par korte lederhosen, men dersom du ønsker å ikke ha full tyrolerutkledning til festen, kan du i stedet bruke disse minityrolerhattene som en elegant og minimalistisk utkledning.

Til klassens klovn har vi også morsomme tyrolerhatter med eksempelvis ølglass på bøyler som er et morsomt alternativ til den tradisjonelle tyrolerhatten, og som med fordel kan brukes hvis du skal selge øl over disken til den lokale byfesten eller lignende.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til noen av våre produkter, eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 

Tyroler hatter
Minimal Price: kr56.00
1
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde