Tyroler-servise | Engangsservise & bordpynt til Ølfest

Engangsservise & bordpynt er et must til ølfesten når det skal spises pretzel, brattwurst og drikkes fatøl. Vi har samlet et kjempeutvalg av alt det nødvendige av engangsservise og autentisk bordpynt.

Her er tallerkener i forskjellige størrelse, men alle med ølfest print. Her er kopper, duker og servietter og papirflagg i både tyske farger og ølfest-tema.

Produkter

Tyroler engangsservice

Hvis tyrolerfesten skal holdes i ekte bayersk ånd med servering av lune saltkringler, sprøe bratwurst og kalde øl, har vi samlet et bredt utvalg av det helt nødvendige engangsservice og autentisk bordpynt som garantert vil imponere gjestene dine.

Hos Festtema.no finner du blant annet praktiske tallerkner og kopper i papp og plastikk, smarte servietter, ølbrikker og festlige duker med tradisjonelle ølfest-motiver i flere størrelser og til fornuftig pris. Perfekt til ekte bayersk tyrolerfest hvor festbordet skal dekkes med stil.

Pynt festbordet med tyrolerservice

I sortimentet av praktisk og dekorativt engangsservice finner du flere forskjellige varianter å velge mellom. Spesielt er våre flotte servietter, papptallerkner og -kopper med «Oktoberfest-typografi» velegnet hvis du skal holde en heidundrende Oktoberfest.

Skal du i stedet holde en ølfest med afterskistemning eller eventuelt i andre måneder enn akkurat oktober, hvor oktoberfesten tradisjonelt feires, vil våre enklere og mer minimalistiske engangsservice i de blåhvite bayerske farger være ideelle.

Vil du gjerne piffe borddekkingen litt mer opp, har vi også dekorativt engangsservice med kringleprint og ølbrikker med «Beer Party» typografi som er et meget populært valg.

Her finner du også shotglass i blåhvite bayerfarger. Disse vil være spesielt gode som ankomstgave til gjestene eller som bordpynt, så gjestene dine alltid er klare til en runde shots.

Autentisk borddekorasjon

Når herrene ifører seg de klassiske brune lederhosene og damene bærer flotte dirndl-kjoler og blonde Heidi-parykker med tykke fletter, er det lagt opp til em kveld med massevis av skummende øl og dans på bordene til tonene av tyrolermusikk.

Til tyrolerfest er festlig utkledning et must, men minst like viktig er borddekorasjonen. Når festbordet til tyrolerfesten skal dekkes tilbyr vi autentisk ølfest dekorasjon som sikrer en gjennomført temafest. Det er nemlig viktig at temaet kommer til uttrykk i alt fra gjestenes utkledning, underholdningen og musikken til menyen og borddekorasjonen.

Vi tilbyr flotte bordløpere og smarte duker i mange tyrolermønstre, samt i forskjellige materialer og mønstre. Velg de rødhvite fargene hvis du gjerne vil ha et østerrisk festarrangement med sveitsisk ølstemning. Ellers kan gå for de blåhvite bayerske fargene hvis det skal være en ekte sydtysk ølfest med klassisk oktoberfeststemning.

Utover dette har vi klesklyper med tradisjonelle tyrolermotiver som Edelweiss blomster, kringler og hjerter. De fungerer godt som ekstra pynt til bordet eller som dekorative bordkortholdere.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til noen av våre produkter, eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

Tyroler servise
Minimal Price: kr24.00
1
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde