Tyrolerfest | temadekorasjon, pynt & utkledning til ølfest

Hvis oktoberfesten kun kan avholdes i oktober, kan tyrolerfest (ølfest) til gjengjeld avholdes hele året. Ølfest handler i bunn og grunn om øl og derfor kan dekorasjonen godt tåle å inneholde et streif av tyroler-møsnter mens utkledningen ikke kan få nok tyrolerbukser, kjoler og tyrolerhatter.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tyrolerfest

Tyrolerfest betyr lederhosen, hornmusikk og skummende øl i lange baner. Hos Festtema.no finner du alt du trenger for å skape den gode oktoberfeststemningen som får gjestene til å jodle av begeistring.

Uansett om ditt tyrolertema er inspirert av bierfestene i Østerrike og Svets, oktoberfest i München eller skistedenes afterski, har vi et bredt utvalg av tyrolsk temadekorasjon, bordpynt i bayerske farger samt utallige festlige tyroler kostymer og autentiske tyroler hatter til fornuftige priser.

Gå på oppdagelse i vårt store sortiment, og gi dine gjester ekte tyroleropplevelse på bayersk vis.

Autentisk utkledning og festlige kostymer

Til tyrolerfesten er festlig utkledning et must. La herrene iføre seg de klassiske lederhosen og damene bære blonde Heidi-parykker med tykke fletter, mens de drikker øl, spiser saltkringler og danser på bordene til tonene av tyrolermusikk.

Vi har utallige autentiske og festlige kostymer til enhver tyrolerstil. I sortimentet finner du blant annet tradisjonelle tyrolerhatter og de populære dirndl kjoler i fargerike tekstiler med flotte detaljer.

Vi tilbyr også flotte bayershorts med seler til damer, akkurat som vi også har tyrolerkjoler til de modige herrer, som tør å møte opp i annet enn de berømte brune lederhosene.

Her finner du også masse tilbehør, badges og halskjeder med tradisjonelle tryolermotiver av blant annet edelweiss og ølkrus som er med på å gi tyrolerutkledningen prikken over i’en.

Skap tyrolerstemning med temadekorasjon

Hvis du ikke skal til bierfestival i Zürich eller oktoberfest i München, men gjerne vil holde en heidundrende ølfest sammen med familie og venner, så har vi masse flott temadekorasjon til den perfekte tyrolerfest.

Uansett om festen holdes innenfor, i et telt i hagen eller ute på terrassen, kan du enkelt dekorere med bayerske flagg og bannere eller girlander og ballonger i blåhvite farger. Vi har også dekorasjonsspiraler som vil skape en autentisk og hyggelig atmosfære, hvor det er tenkt på selv de minste detaljer.

Selv om festen ikke skal foregå i det flotte tyrolske landskap, kan du allikevel henge vimpler og flagglenker i taket. Disse finnes blant annet med tyrolermotiver og i rød og hvite østeriske farger. Vi har også barskilter med ølglass og lanterner til de milde sensommerkveldene som skaper stemning i ekte biergarten stil.

 Pynt festbordet med tyrolerservice

Når festbordet til tyrolerfesten skal dekkes, har vi praktisk og dekorativt engangsservice i flere varianter. I sortimentet finner du servietter, papptallerkner og pappølkopper i flere størrelser med ølfestmotiver som er perfekte til servering av kalde øl, sprøe brattwurst eller en deilig pretzel.

Til langbordene tilbyr vi flotte bordløpere og duker i mange forskjellige tyrolermønstre. Velg rød-hvite farger hvis du gjerne vil ha et østerisk festarrangement med sveitsisk stemning, eller velg de blåhvite farger dersom det skal være en ekte bayersk ølfest med klassisk oktoberfeststemning.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til noen av våre produkter, eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 
Tyrolerfest
Minimal Price: kr32.00
7
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde