Nisselue | Finn din nisselue her

Få ting er mer populært i julen enn nisseluer - med unntak av julegaver.......

Ungene elsker nisselua og tar den gjerne på i barnehagen og skolen. TV-verten har sin nisselue på TV og både bussjåfører og kontorets slitere sprer gjerne julestemning iført nisseluer. Her har vi samlet mer enn 25 forskjellige nisseluer: den billige i filt hvis du skal bruke mange, den 1M lange nisselua hvis du skal være moderne, den lekre i plysj med tykk hvit velourkant og en hel masse andre forskjellige nisseluer.

Produkter

Nisseluer – En sann juleklassiker

Nisseluer er nok det mest populære og uunnværlige plagget i julen. Hos Festtema.no har vi samlet et bredt utvalg av tradisjonelle, morsomme og elegante nisseluer til både barn og voksne.

Vi har både litt dyrere luksusmodeller i gode materialer og med lyseffekter, samt billigere modeller som er spesielt egnet til julebord hvor man ikke nødvendigvis regner med å få den med hjem.

Klassiske nisseluer til barn, damer og herrer

Hvis din juleutkledning skal være stilig og samtidig enkel, er en klassisk nisselue et opplagt valg, da du både kan dresse den opp og ned avhengig av ditt valg av tøy. I vårt sortiment kan du med garanti finne en nisselue som passer til deg. Vi har både korte og lange nisseluer i filt, nisseluer med sølv- og gullglitter, smarte nisseluer med lodden, hvit plysjkant og plysjdusk, mini nisseluer på hårbøyler og spisse nisseluer.

Ønsker du et komplett julekostyme, tilbyr vi et stort utvalg av julenissedrakter i utallige varianter. Til både barn, damer og herrer finner du blant annet tradisjonelle julenissekostymer i de klassiske røde og hvite farger, morsomme juleutkledninger som Rudolf kostymer og snømannkostymer, samt stilfulle nissejente utkledninger og tettsittende dresser med moderne julemotiver. Hvis du går all-in på utkledningen som julenisse, skal du selvfølgelig også ha en hvit juleparykk og et klassisk nisseskjegg.

Nisseluer med en moderne tvist

Julen er innhyllet av mange regler og tradisjoner, men søker du ny inspirasjon til å gi utkledningen et friskt pust, har vi hos Festtema.no flere forskjellige nisseluer med en moderne tvist.

En av våre mest solgte modeller til damer er mini-julehatten i glitter med rødt bånd, på hårbøyle. Denne elegante nisseluen er perfekt til alle vinterens hyggelige sammenkomster og julefester.

Hvis du er fan av det velkjente skotske mønsteret, kan du nå også få en morsom nisselue med røde og grønne ruter og hvit plysjkant. En annerledes nisselue til deg som gjerne vil skille deg ut fra mengden.

Vil du at din nisselue skal tiltrekke litt ekstra oppmerksomhet? Da er en lysende variant helt sikkert noe for deg. Finnes i klassisk rød med hvit plysjkant, plysjdusk og glitrende røde hjerter.

En kjærkommen fornyelse av den tradisjonelle nisseluen er den ekstra lange modellen med røde og hvite striper. Hvis din nisselue i stedet skal være litt mer diskret, men likevel elegant tilbyr vi også små, søte nisseluer og alveluer på hårbøyle i utallige varianter.

Vår plastikknisselue med briller er en morsom og fjollete nisselue. Kombiner denne med et par røde seler og en hvit t-skjorte fra din egen garderobe. Voila, så har du et simpelt og billig julekostyme.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til vårt julesortiment eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 
Nisselue
Minimal Price: kr24.00
1
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde