Julenissekostyme | Julenissekostymer | Julenisse-plagg

Julenissen selv kjøper sitt kostyme hos Festtema. Derfor har vi også alltid gjort litt ekstra ut av det å finne de beste julenissekostymene. Her er julenissekostymet til deg som arbeider som julenisse. Her er julenissekostymer til dere som skal på julefrokost og gjerne vil ha et billig julenissekostyme. Men felles for alle julenissekostymene er at de alle signaliserer JUL og sprer både fryd og glede.

  • julenissedrakter til både barn og voksne - fra toddler til XXXXL
  • Nissejenter og nissemenn - fra babynisser (3 mdr.) til str. XXl
  • Alvekostymer!

Skal du bruke nisseskjegg, nisseluer eller annet tilbehør bør du kikke i kategorien juletilbehør hvor vi har samlet alle disse sakene så du lett kan få overblikk over det store utvalget.

Julenissekostyme | Julenissekostymer | Julenisse-plagg

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Julenissedrakter til barn og voksne

Julen er fylt med tradisjoner og forberedelser. Snøen dekker det meste av landet, og de mørke nettene tilfører julestemningen et streif av magi. Alle lesker julen, og derfor har vi hos Festtema.no samlet utallige tradisjonelle, elegante og morsomme julenissedrakter til både barn og voksne.

Julekostymer – Julenisser, alver og nisser

I vårt brede sortiment finner du massevis av skjønne julenissedrakter i de tradisjonelle rød og hvite fargene. Hvis din juleutkledning ikke skal være altfor høytidelig, har vi lattervekkende Rudolf kostymer, morsomme snømannkostymer, fargerike hagenissekostymer og kule skognissekostymer med fine detaljer.

Ønsker du et stilfullt julekostyme, har vi stort utvalg av lekre og tettsittende dresser med flere originale julemotiver og moderne juledesign. Skal din juleutkledning heller være så simpel som overhodet mulig, tilbyr vi kitschy julegensere med flere morsomme motiver. Du kan blant annet få med reinsdyr, kakemenn og slemme julefar. Perfekt til «Ugly Christmas Sweater Day», som i år er den 15. desember.

I utvalget av julekostymer til damer finner du både elegante, morsomme og frekke juleutkledninger. Vil du heller ha det tradisjonelle julekostymet, som du også kan gå med på byen, er et søtt nissejentekostyme helt opplagt. For en stilfull look, kan vi varmt anbefale våre pene, hvite engelkostymer med vinger og tilhørende glorie. Kombiner engelkostymet med et par fine gladiatorsko i gull eller sølv for et unikt uttrykk. Ønsker du både et tradisjonelt og ladylike julekostyme, finner du også fine juledame utkledninger i julens farger.

Hvis du gjerne vil kle deg ut som julenissens hjelper, har vi alveutkledninger i flere forskjellige varianter. Du kan eksempelvis finne komplette alvekostymer med kjole, belte og hatt i morsomme og sexy utgaver, samt med mer elegante fremtoninger. Kombiner denne julebekledningen med et par røde eller grønne snabelsko og stripete knestrømper for en gjennomført utkledning.

Vil du gjerne vekke oppsikt til julebordet med et dristig julekostyme? Så tilbyr vi et bredt utvalg av lårkorte snømannkostymer og frekke nissejente utkledninger med korsett og knestrømper. Her finner du alt fra ville juleburlesk kostymer til heite nissjentekjoler med tynne stropper og plysj kant.

Tilbehør til julekostymet – bli klar til julefesten

Vi tilbyr også et stort utvalg av uunnværlig juletilbehør og accessories til juleutkledningen, som gir prikken over i’en. Her kan du blant annet finne stripete knestrømper i julens gjenkjennelige rødgrønne farger og pene englevinger med fjær.

For å fullføre ethvert julenissekostyme er hvite juleparykker og klassiske nisseskjegg et must. Til både store og små nisser har vi også fine nisseluer i mange forskjellige varianter, så det er noe til enhver smak og stil.

Juledrakter til barn i alle aldere

Hos Festtema.no har vi et bredt sortiment av julekostymer til barn i alle aldere. Her finner du blant annet klassiske nissejentekostymer, søte engelutkledninger, morsomme juletrekostymer og flotte, røde ballkjoler til jentene. Til guttene har vi kule alvekostymer, tradisjonelle juledrakter og morsomme reinsdyrkostymer.

Julen er tiden for skolenes julekrybbe, så hvis barnas juleutkledning i stedet skal ha et mer bibelsk preg, tilbyr vi også hyrdekostymer med fine detaljer, søte Jomfru Maria kostymer, morsomme kameldrakter og glitrende ledestjerneutkledninger.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til vårt julesortiment eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

julenissedrakter
Minimal Price: kr94.00
2
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde