Julefest | Julekostymer, julepynt & Dekorasjon til Julefrokost

I denne kategorien finner du alt til julens mange fester. Her er pynt og dekorasjon til Julestuen, til julefrokosten eller selve juleaften. Her er Nisseluer, Julenissekostymer og Alvekostymer. Du kan finne lammeta girlander i gull eller sølv. Eller hva med julesokker, hårbøyler med reinsdyr-horn og en rød nese?

Kort sagt, er her ALT til julefesten - kostymer, pynt, dekorasjon og engangsservise

Ho-Ho-Ho....

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jul

Når desember måned står for døren kommer julekosen listende inn i de norske hjem. Levende lys, julepynt, bjelleklang og duften av frisk gran bys hjertelig velkommen. Julehumøret stiger og man begynner å glede seg til hyggelige familiesammenkomster, årets julebord med jobben og de mange morsomme julefester som gjør juledagene til noe helt spesielt.

Hos Festtema.no har vi samlet det største utvalget av julekostymer og julenissedrakter til barn og voksne, tradisjonell og moderne julepynt, samt et kjempeutvalg av flotte dekorasjoner til julebordet som vil skape stemning og juleglede, som kan merkes og nytes. Gå på oppdagelse her på siden og finn inspirasjon til julekostymet, ny julepynt til hjemmet eller spennende juledekorasjoner til julebordet.

Julekostymer til barn, damer og herrer

I vårt brede utvalg av julekostymer til barn i alle aldere har vi blant annet klassiske nissejentekostymer, engel utkledninger, morsomme juletrekostymer og flotte røde ballkjoler til jentene. Til gutter finner du smarte alvekostymer, juledrakter og reinsdyrkostymer. Hvis juleutkledningen i stedet skal ha et mer bibelsk preg, tilbyr vi også autentiske hyrdekostymer, søte Jomfru Maria kostymer, morsomme kamelkostymer og glitrende ledestjerneutkledninger. Perfekt til skolens juleforestilling om juleevangeliet.

Til herrene har vi julenissedrakter samt juleparykker og klassiske nisseskjegg til enhver julenisse. Hvis juleutkledningen skal være mer av den morsomme varianten, har vi oppblåsbare snømannskostymer og hagenisser kostymer i flere skrikende farger. Vil du heller ha en mer stilfull juleutkledning, finner du tettsittende dresser med slips i julens velkjente røde og grønne farger, samt dresser med julemotiver. Skal din juleutkledning i stedet være lettvint, tilbyr vi også kitschy julegensere i flere varianter.

I vårt sortiment til damene finner du blant annet lårkorte snømannkostymer, morsomme alvekostymer og flotte engelkostymer med vinger og glorie. Hvis ditt julekostyme skal vekke oppsikt, har vi et stort utvalg av frekke nissejente utkledninger med korsett og knestrømper samt elegante juledamekostymer.

Vi tilbyr også et stort utvalg av juletilbehør og accessories til juleutkledningen. Her kan du finne stripete strømper i julens røde og grønne farger, morsomme briller og hårbøyler med reinsdyr, nissemasker, nisseluer i utallige varianter samt elegante englevinger og glorie.

Julepynt og dekorasjoner til julebordet

Bring julen inn i hjemmet og skap en magisk stemning med julepynt i både nye og kreative oppstillinger. For det er nemlig ingen desember og julekos uten julepynt her og der i hjemmet og i juleselskapene.

Hos Festtema.no finner du et bredt utvalg av klassisk og moderne julepynt. Vi har tradisjonelle julekuler, snøkrystaller i glitter og dekorative julekuler i glass som gir en elegant og minimalistisk touch, samt mere moderne blikkfang som metalliske foliegardiner og girlander.

Et flott og innbydende julebord skal selvfølgelig dekkes med praktisk og dekorativ juleservice, og bordpynt i alle julens farger. I vårt utvalg finner du alt fra tallerkener, kopper og servietter til juleduker, papirsugerør og glitrende konfetti. Så skaper du garantert den gode julestemningen til julebordet hvor dine gjester kan sitte og kose seg til langt ut på natten.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til vårt julesortiment eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 
Jul
Minimal Price: kr158.00
16
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde