Halloweenfigurer | Halloween-pynt

Når det gjelder Halloween-dekorasjon er det etterhvert omtrent som jul................

Entusiastene kjøper en ny stor Halloween dekorasjon (figur) hvert år og får på den måte utvidet samlingen år for år. Uansett om du er besatt af Halloween eller bare skal pynte opp til en liten Halloween-fest så har vi figuren som fullfører din dekorasjon. Vi har små hengende spøkelser, "søte" skjeletter, Zombier i latex, Full-size skjeletter med bevegelse og kjempe figurer med sensor-aktivert lyd, lys og bevegelse.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Halloweenfigurer | Uhyggelige figurer til Halloween

Halloween figurene er kanskje det mest effektfulle og morsomme pynten til Halloween. De finnes som statiske figurer enten henger eller står, men også som ”levende figurer” som aktiveres av en sensor, kontakt eller fjernbetjening.

Våre Halloweenfigurer kommer i alle mulige former og størrelser – noen er små og nesten søte, andre er nesten uhyggelig ulekre. Vi har søte små skjelettfigurer og livaktige zombier dsom kan bevege seg, med lysende øyne mens de kravler skrikende mot deg eller dine gjester.

Så uansett hvilken form for Halloween figur du er på jakt etter, er det en god ide å se grundig gjennom denne kategorien, og vi anbefaler også at du klikker deg inn på de forskjellige figurene, for mange av halloweenfigurene med animasjon (lyd, lys eller bevegelse) kan du oppleve i en videopresentasjon på det enkelte produktblad.

Mange typer Halloweenfigurer

For mange er det med Halloweenfigurer som det er med julepynt. Har du først anskaffet deg én, blir Halloweenfiguren sjeldent den siste, men kanskje den første i en samling som vokser år for år.

Derfor anbefaler vi også våre kunder å kjøpe en god sentral figur og gjerne en figur av en viss størrelse, og så bygger man årets Halloweendekorasjon (og samlingen) opp omkring denne.

Selv om eksempelvis vår 2M høye dødsengel med flagrende vinger er en imponerende figur, så er det ikke denne figuren du bør starte med. En helt sentral Halloweenfigur er og bør være skjelettet i menneskestørrelse, som kan settes, henges og stilles i positur etter behov.

Avhengig av hvilken retning ditt Halloweentema skal ta og hvor stor festen er, kan du her velge mellom mange forskjellige Halloweenfigurer; Hekser, vampyrer, zombier, dyr og skjeletter.

Figurene har også forskjellig uttrykk. Du kan få søte figurer som det banjo spillende skjelett, hyggelige og uhyggelige figurer som snakker til et yngre publikum, uhyggelige figurer som foretrekkes av spesielt eldre gutter og voksne, og så har vi naturligvis de helt skumle og livaktige som tiltaler Halloweenentusiastene.

Halloweenfigurer til hagen

Når du anskaffer deg en ny Halloweenfigur er det viktig å tenke over hvor figuren skal brukes – ikke alle figurene er egnet til utendørs bruk, og slett ikke kombinasjonen av norsk senhøst og elektronikk.

Velger du allikevel å pynte opp med en animert halloweenfigur i hagen kan du med fordel sikre deg at den står under et inngangsparti eller annet som dekker for det verste regnet (og eventuelt vind).

Samtidig bør du sikre deg at nabolagets unger ikke kan nå den, når de kommer forbi i deres jakt på godteri. Dette fordi de minste kan komme til å dytte borti figuren i frykt, mens de litt større barna tar tak i den for å få gjentatt ”forestillingen”.

Halloweenfigurer er pynt – ikke leketøy

Selv om Halloweenfigurene er innbydende, og skjeletter, djevler, hekser, zombier og andre okkulte figurer vekker nysgjerrighet og imponerer folk i alle aldre, er det snakk om pynt og dekorasjon, ikke leketøy.

Mange av figurene inneholder fintfølende mekanikk og elektronikk og tåler ikke at man leker med dem.

 

Halloween figurer
Minimal Price: kr46.00
2
Halloween