Skjeletter & kranier | Dekorasjon til Halloween

Hvis du noensinne har vært i katakombene i Roma så vet du hva som ventes av Halloween dekorasjon i denne kategorien. Her har vi nemlig samlet alt det vi kunne finne av skjeletter og kranier som egner seg til Halloween dekorasjon. Skjeletter i alle størrelser; fra 5cm til de naturtro skjelettene på 180cm. Skjeletter i plast, gummi eller latex. Kranier i fra 2,5cm. til våre imponerende kjempekranie på nesten 100cm i diameter. Både skjeletter & kranier finnes med og uten lyd, lys og bevegelse, så her er halloween dekorasjon for enhver samling og pengepung.

Produkter

Halloweenskjeletter | Skjelett til pynt

Trenger du et skjelett til pynt i Halloweensesongen så er du kommet til det rette sted. Vi har mange forskjellige former for skjeletter og nesten uansett hvor stort ditt skjelett skal være, kan du finne det her.

Skjelettene er ikke tilfeldig pynt til Halloween. Bruken av skjelettet kan spores helt tilbake til Samhain, som var stamfar til vår tids Halloween. Bruken av skjeletter, kranier og knokler er dessuten blitt forsterket av den mexicanske "Dia de los Muertos" (de dødes dag) som også bidrar vesentlig til den moderne Halloween kulturen.

På de dødes dag pyntet mexicanerne nemlig opp med blant annet skjeletter og skjelett-rester for at de avdøde skulle føle seg hjemme når de kom på "besøk". Formålet var å skape en ”kirkegårds stemning” så de døde følte seg godt tilpass hos de levende.

Skjeletter i mange størrelser

Hos Festtema har vi samlet et stort utvalg av skjeletter, så uansett hvilken størrelse skjelett du er på utkikk etter, så kan du finne det her.

Vi har masser av forskjellige størrelser på skjeletter, fra de helt små på bare 5cm, opp til uhyggelig realistiske utgaver av et voksenskjelett på hele 160cm., og naturligvis enda større skjelettfigurer til deg som skal pynte opp i et stort lokale eller utendørs.

Vi har skjeletter som ”bare” skal henge som en del av pynten og skjeletter som kan posere. Vi har skjeletter med tøy på og skjeletter som kan kles på. Vi har også masser av pynt og dekorasjon med skjelettprint; Kopper, tallerkner, ballonger, guirlander og masse annet..

Skjelettet som snakker er en av våre mest solgte skjeletter. Her får du et skjelett som beveger kjeven mens det snakker til de forbipasserende samtidig med at øynene lyser. Alt sammen aktiveres med lyd-sensor så ditt snakkende skjelett holder seg taust til gjestene er nærme nok til å skremmes.

Vi har naturligvis også et skjelett som kommer i løse deler. Da kan du pynte og dekorere med det som du vil….Skjelettet kan være på vei opp av bakken, du kan få det til å gå gjennom en vegg eller du kan pynte med det på flere steder samtidig.

Skal det være uhyggelig, har du kanskje mer lyst på vårt råtne zombie skjelett. Her får du et skjelett med ”kjøtt” på som likner noe som ikke har ligget begravet i jorden så lenge.

Mange skjelettyper

Men vi har naturligvis ikke kun ”menneskeskjeletter”. Vi har også mange andre former for skjeletter til pynt. Hva sier du til et katteskjelett som hyler, skjelettet fra en gravhund eller kanskje et rotteskjelett i ”naturtro” størrelse?

Du kan kjøpe et fiskeskjelett, et flaggermusskjelett og i tillegg ”skjelettet fra en kjempeedderkopp”

Kun fantasien setter grenser og er du skikkelig morbid kan du også få kjøpt knokler til din skjelettpynt med ekte knokler og skjelettdeler hos den lokale slakteren eller matbutikken, og i tillegg få en god middag i forveien.

 
skjeletter & kranier
Minimal Price: kr62.00
1
Vi har skeletter og andet pynt til din halloween fest på lager.