Halloween pynt | Køb pynt & dekorasjon til Halloween

Her hos festtema er vi mildt sagt Halloween-entusiater. Festtema har kanskje landets største utvalg i Halloween pynt og dekorasjon og vi importerer selv figurer og kostymer direkte fra USA. I denne kategorien finner du alt fra edderkoppspinn, små mus og rotter til komplette kirkegårds-kulisser og 2M høye figurer med lyd, lys og bevegelse.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Halloween er USAs neststørste fest, kun overgått av julen. Selv om tradisjonen for alvor først kom til Norge rundt år 2000, har den allerede rukket å bli en stor begivenhet og et absolutt høydepunkt for barn og voksne.

Hos Festtema.no har vi landets største utvalg av pynt og dekorasjoner til Halloweenfesten. Her finner du alt fra edderkoppspinn, piratflagg, zombiebannere og hodeskaller, til komplette kirkegårdskulisser og 2 meter høye figurer med lyd, lys og bevegelse.

Vi importerer selv våre Halloweenfigurer og Halloweenkostymer direkte fra USA, så uansett om du er Halloweenentusiast som vil pynte til anledningen, eller om du er besatt av tradisjonen og går all-in på dekorasjoner år etter år, kan du være sikker på å finne den rette pynten her.

Bordpynt til Halloween

Det elegante Halloweenbordet skal selvfølgelig dekkes av en svart blondeløper og hodeskallekonfetti i svart og gull. Vi tilbyr også morsomme etiketter til vinflasker, så du for eksempel kan servere vampyrblod eller edderkoppcider til dine gjester.

Hvis du i stedet ønsker en hyggeligere Halloween, har vi et bredt utvalg av Halloweenbordpynt med spøkelse- og gresskarmotiver. Kombiner med Halloweenguirlandere med søte motiver av flaggermus og spøkelser, eller velg en dekorasjonspakke med spiraldekorasjoner i flere varianter som du kan henge over bordet til stor glede for dine gjester.

Fryktinngytende Halloweenfigurer

Sett prikken over i’en med våre mange grøss og gru-dekorasjoner. I sortimentet av fryktinngytende Halloweenfigurer finner du blant annet hengende spøkelser, søte skjeletter, flaggermus og mumie-dekorasjoner til å henge opp.

Hvis du virkelig vil imponere gjestene dine – og skremme dem fra sans og samling – anbefaler vi våre realistiske zombier i latex, og våre uhyggelige, fullsize skjeletter som kan bevege seg. Vi har også alt du trenger hvis du vil at Halloweenfesten skal være iscenesatt som den neste zombie -apokalypsen. For eksempel har vi zombietorsoer med avhuggede hoder, zombier som er revet av på midten og skumle zombiehunder.

Går du all-in på Halloween, har vi også et bredt utvalg av store figurer med sensoraktivert lyd, lys og bevegelse. Blant annet har vi en morsom butler som vil ta godt imot gjestene dine, og sikre at den gode Halloween-stemningen starter allerede ved døren. Hvis du ønsker en litt mer truende Halloweenfigur har vi uhyggelige gjenferd med lysende øyne og skummel latter.

Halloween – spøk og triks

Til spøkefuglen har vi de klassiske falske knivene med blodige effekter, som ser ut som at de stikker ut av hodet på dem som har de på. I sortimentet finner du også vannpistoler som ligner revolvere og falske kniver til (u)farlige knivstikk – perfekt til et ekte Halloween-prank.

En favoritt for Halloweenfesten er flytende øyne, som er perferkte til en uhyggelig punch eller i gjestenes velkomstdrink.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

Halloween Pynt
Minimal Price: kr24.00
4
Alt til Halloween på lager. Hurtig levering og den bedste service.