Halloween servise | Halloween tema bordpynt

På Halloween så er det mange som pynter opp hus og rom - unger kler seg ut og går knask eller knep - og flere og flere holder skikkelige Halloweenfester. Er du en av dem og skal du dekke på et ordentlig Halloweenbord, så har vi gjort det litt lettere ved å samle et stort utvalg av kopper, tallerkener, duker, servietter og annen bordpynt med Halloweendekor. Her er heksemotiver, skjeletter, kryp og enda en hel serie med vampyrer. For Halloweendekorasjon ellers henvises vi til kategorien for dette – altså Halloween pynt som IKKE er til borddekning!

Produkter

Halloween engangsservice | bordpynt og service til Halloween

Vi elsker Halloween og skal du holde Halloweenfest vet du sikkert hva et godt dekket Halloweenbord kan gjøre for å skape den helt riktige Halloweenstemningen.

Hos Festtema har vi masser av Halloween engangsservice; tallerkner, kopper, servietter og bordpynt med Halloweenprint. Vi har både det koselig-uhyggelige til de minste, og det skikkelig uhyggelige og bloddryppende til alle de andre.

Hos oss finner du både komplette serier av engangsservice med både engangstallerkner, engangskopper, servietter, duker, godteposer og bordpynt med samme tema. Men du kan også mixe løs mellom alle enkeltdelene som det passer deg, så du får akkurat den bordkonfettien eller de pappkoppene som passer til ditt Halloweentema.

Du kan også velge å kombinere ensfarget engangsbestikk og papirduk i for eksempel sort eller orange med ditt favoritt Halloweenmotiv. Uansett hva, så har vi masser av forskjellige Halloweendesign å velge mellom, og vi kan levere fra dag til dag.

Er ikke det hurtig nok, kan du alltid besøke butikken i Skovlunde hvor du også kan kjøpe alle de Halloweenvarer du ser online, her og nå.

Advarsel: Kommer du på besøk i butikken tør vi nesten garantere at du ikke stopper med å kun kjøpe engangsservice! Du kommer helt sikkert også hjem med en masse annen uhyggelig Halloweenpynt og kanskje også et Halloweenkostyme eller annen form for utkledning.

 
Halloween servise
Minimal Price: kr16.00
1
Alt til Halloween på lager. Hurtig levering og den bedste service.