Halloween-tema | Halloween-kostymer & dekorasjon

Festtema har Norges største utvalg av Halloween-kostymer, Halloween-pynt & Halloween-dekorasjon til Halloweentemaet og det hele er samlet i denne kategorien.

Skal du bruke et Halloween-kostyme anbefaler vi at du kikker i kategorien for Halloweenkostymer og skal du bruke Halloween-dekorasjon kikker du i den kategorien osv. osv. Her er også engangsservise og alt mulig annet Halloween-utstyr.!;

 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Halloween

Halloween, eller allehelgensaften som det heter på norsk, feires den 31. oktober hvert år. Tradisjonen tro kler barna seg ut, og går fra dør til dør og sier «knask eller knep» i håp om å få godteri. De voksne kler seg ut til temafester og kveldsarrangementer omgitt av grøss og gru.

Det er spesielt kostymer relatert til døden som er populære til Halloween, og både barn og voksne kler seg ofte ut som hekser, zombier, skjeletter, demoner og andre skremmende vesner. Hos Festtema.no har vi samlet det største utvalget av skrekkinngytende Halloweenkostymer til barn, damer og menn, samt en mengde pynt og dekorasjoner som passer perfekt til Halloweentemaet.

Halloweenkostymer til barn, damer og menn

I vårt store utvalg av Halloweenkostymer til barn finner du blant annet uhyggelige skjeletter, zombier, edderkoppdrakter og morphsuits-kostymer med Halloweenmotiver. Hvis utkledningen skal være mer nedtonet har vi også et hav av hekseparykker og hettemasker med spøkelser i flere farger.

Til menn har vi ulvemasker, draculakapper og trollmannskostymer. Går du all-in, kan vi tilby kunstig hud i grønn grøsserfarge, og masse ansiktsmaling perfekt for Halloween. Hvis du ønsker et mer elegant og stilfullt Halloweenkostyme, vil et gjennomført, slimfit jakkesett i lilla, rød eller med batmanlogo være et svært godt alternativ.

I vårt sortiment til damene finner du blant annet englevinger, parykker i flere farlige farger, heksehansker, strømpebukser med skjeletter, flotte blondemasker og falske, sorte negler. Er du ute etter et komplett kostyme til damer, tilbyr vi utkledninger i alle nyanser – uansett om du vil være en grevinne fra barokken, biker-chick, katt, djevel, spåkone, monsterbrud eller heks.

Er du ute etter en litt mer diskré Halloween-look, har vi også falske, farlige tenner i forskjellige vaianter, for eksempel for vampyr, varulv og pirat. Her finner du også djevel- og demonhorn med lys, som du kan bruke sammen med dine vanlige klær.

Hvis ditt Halloweenkostyme skal være inspirert av de amerikanske grøsserne har vi blant annet hvite hockeymasker som gir assosiasjoner til Jason fra franchisen Friday the 13th, et Saw Pig-kostyme med det ekle grisehodet fra skrekkfilmene Saw, som garantert vil skremme alle fra sans og samling, samt den velkjente horror-halvmasken som karakteren Dr. Hannibal Lecter bar i The silence of the Lambs.

Halloweenpynt og dekorasjoner til temafesten

Over hele verden er gresskar en av de mest populære dekorasjonene til Halloween. I den anledning brukes utskårede gresskar som lykter foran huset eller i vinduet når mørket faller. I vårt sortiment har vi gresskarbordpynt, oppblåsbare gresskar og skjæresett til den perfekte utskjæring av dine egne gresskar.

Til Halloween er det en selvfølge at det pyntes med insekter og kryp. Vi har et bredt utvalg av edderkoppspinn og edderkopper, pyntoslanger og biller. Hvis dekorasjonene skal være av litt mer blodig karakter har vi også avhuggede lemmer i latex, som du kan legge på gressplenen eller rundt omkring hjemme for å skape en uhyggelig stemning.

Til Halloweenfesten tilbyr vi fryktinngytende engangsservice, og vi har alt fra kopper til tallerkner og servietter med Halloweenmotiver. Du finner også masse Halloweenpynt som er perfekt til å utsmykke festlokalet, som for eksempel spøkelseskonfetti, oppheng med draculamunner, zombie-bannere og uhyggelige flagguirlandere.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99

Halloween
Minimal Price: kr19.00
16
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde