Baby kostume | Baby & Toddler kostumer til fastelavn

Her har vi samlet alle baby kostumerne så du let kan få overblik over hvilke kostumer og anden udklædning der findes til babyer og toddlere. Det vil altså sige kostumer i str. 86 (3 mdr.) og op til 2 år. 

Skal du bruge udklædning til lidt større børn skal du kigge i kategorien for bønekostumer, eller endnu mere specifikt: pige kostumer eller drenge kostumer.

Baby- og toddlerkostumer er ikke bare populære til fastelavn, det er også en rigtig god julegave idé og de fleste børn elsker at klæde sig ud allerede fra en tidlig alder.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Kostymer til babyer og småbarn

Hos Festtema.no har vi samlet utallige morsomme, kule og søte kostymer til de aller minste. I vårt prisvennlige sortiment av skjønne baby- og småbarnskostymer finner du fra str. 86 (3 mdr.) og opp til 2 år. Dessuten er våre kostymer til babyer og småbarn fremstilt i høyeste kvalitet, så du har mulighet til å bruke kostymet mer enn en enkelt gang.

Uansett om du leter etter et fantasifylt barnekostyme til flere timers lek og aktivt rollespill, om barnet ditt er invitert til en bursdagsfest med utkledningstema eller om det er tid for fastelavn, jul eller Halloween, kan du garantert finne den babyutkledningen som passer til dine ønsker her.

Skjønne baby- og småbarnskostymer til ethvert tema

I vårt sortiment av billige kostymer til babyer og småbarn finner du blant annet tradisjonelle juledraktene som er perfekte til juletiden, samt nydelige dyrekostymer som er laget i myke heldrakter av plysj stoff. Når de minste blir kledd ut som små katter, hundevalper, kaniner eller pandaer, blir de uimotståelig søte.

Alle jenter elsker å kle seg ut, og det perfekte kostyme til jenter gjør det bestemt mye morsommere å leke med venninnene eller dra på utkledningsfest. Derfor har vi et stort utvalg av elegante englekostymer, kule heksekostymer, yndige fekostymer og skjønne asiatiske prinsessekostymer med blomsterdetaljer.

Når Halloween skal feires med skrekk og gru har vi både hyggelige og uhyggelige kostymer med søte kranier og skremmende skjelettkjoler. Men hvis du heller ønsker et kult Halloweenkostyme med formidable superkrefter, er våre Supermannkostymer til jenter helt perfekt.

Vårt brede utvalg av kostymer til minste guttene byr blant annet på smarte utkledninger som kule cowboyer, farlige pirater og morsomme klovner, som med garanti vil vekke oppsikt til fastelavnsfesten eller karnevalet. Her finner du også uhyggelige djevel- og skjelettkostymer som er ideelle til Halloween.

Populært fastelavnstøy med kjente tegnefilmkarakterer

Hvis du leter etter populært fastelavnstøy med kjente tegnefilmkarakterer og superhelter, så har vi alt du trenger her på siden. Hos Festtema.no har vi nemlig flere flotte babykostymer til både jenter og gutter med folkekjære barnefigurer som blant annet Ole Brumm, Tigergutt, Nasse Nøff og Tussi.

Utover dette har vi et bredt utvalg av søte jentekostymer til lave priser med flere av de kjente og ikoniske figurer som kjempesterke Pippi Langstrømpe og Disneys Minni Mus, Askepott, Tornerose, Dory fra Oppdrag Dory, Belle fra Skjønnheten og Udyret, samt Agnes fra Grusomme Meg.

Vi har også originale guttekostymer med kjente figurer som Pinocchio og Rubble, den hjelpsomme hunden fra Paw Patrol. Både for foreldre og de minste, er superheltkostymer alltid populært. Derfor tilbyr vi hos Festtema.no også de populære superheltkostymene med Supermann og Spider-Man, som absolutt er blant guttas favoritter.

Enten temaet for utkledningen er jul, Halloween, fastelavn, karneval eller bare til lek og moro, tilbyr vi utallige skjønne babykostymer og fantasifulle utkledninger til stor glede for alle småbarn. 

Baby & småbarn
Minimal Price: kr149.00
2
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde