Sølvbryllup | Pynt & dekorasjon til sølvbryllup

Sølvbryllup er en stor dag og bør feires deretter. Derfor har vi også samlet alt det vi har kunnet finne av pynt og dekorasjoner som passer til denne festligheten.
Her er sølv-girlander, flagg og bannere med tallet 25 printet på. Lys, servietter, ballonger, tallerkener, kopper & duker i samme farge. Ballonger med perlemor og masse annen pynt og dekorasjon til den store dagen.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pynt til sølvbryllup

Et sølvbryllup er for mange en stor begivenhet, som skal feires – ikke kun for sølvbrudeparet selv, men også for deres familie og nære venner. Det er ikke mange som rekker å feire 25 års bryllupsdag, så dette er en stor dag.

Typisk arrangeres sølvbryllupsfesten av parets barn, familie og venner, og den holdes gjerne på selve dagen. Når sølvbryllupet planlegges, er det et hav av ting å ta stilling til. Først og fremst skal det avgjøres hvilken type fest som skal holdes. Skal det være mindre og intimt, med kun de nærmeste, eller skal det være et brak av en bryllupsfest hvor all familie og venner skal med?

Uansett hvilken type sølvbryllupsfest dere velger å ha, så har vi all den festdekorasjonen dere trenger. Hos festtema.no har vi nemlig samlet alt på et sted, slik at det er raskt og enkelt å finne pynt i høy kvalitet og til gode priser.

Pynt og dekorasjon til sølvbryllup

25 år sammen gjennom tykt og tynt er helt klart en begivenhet det er verdt å markere. Derfor er sølvbryllupsdagen for mange ektepar en høytidelig og helt spesiell dag som feires med familie og venner.

Et sølvbryllup skal selvfølgelig feires ordentlig, og i planleggingen av denne dagen skal det også tas stilling til hvordan bordene skal pyntes slik at gjestene kan sette seg til rette ved et flott og innbydende festbord. Her på siden kan du finne alt som hjertet kan begjære til borddekkingen, uansett om det holdes hjemme i privaten med deilig frokost på morgenkvisten, eller om det er ute på restaurant med stor festmiddag.

All bordpynten vi har til sølvbryllup kommer selvfølgelig i hvitt eller sølv, så det passer perfekt til begivenheten. For eksempel kan du dekorere med sølvkonfetti, som kan være prikken over i’en på borddekkingen. For et hyggelig og festlig uttrykk kan du holde deg til fargetemaet og pynte bordet med sølvservietter, sølvtallerkner, sølvkopper, sølvsugerør, sølvlys og sølvduker.

Videre må du ikke glemme å pynte festlokalet med noen sølvballonger med påtrykt 25-tall, flotte ballonger med perlemor eller oppsiktsvekkende bryllupsbannere som garantert også vil være en stor suksess blant gjestene på den store dagen.

Hos Festtema.no mener vi at sølvbryllup er en stor dag for ekteparet, og det skal selvfølgelig feires deretter. Her på siden finner du også flotte sølvgirlandere, flagg og bannere med nummer 25 trykt på. 

 
Sølvbryllup
Minimal Price: kr14.00
3
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde