Organza & tyll til bryllupsdekorasjon | Effektiv bryllupspynt

Oraganza og tyll er en effektiv måte å pynte opp på - også til bryllup. Eksempelvis kan organza med fordel brukes som eksklusiv bordløper og med tyll kan du enkelt lage store sløyfer til både kirken, stolene, blomsteroppsetninger eller hvor det enn måtte være nødvendig.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bryllupsdekorasjoner med organza og tyll

Et brak av en bryllupsfest hører til i ethvert bryllup. Og i den anledning skal det pyntes med en masse elegant bryllupspynt, hvilket vi kan hjelpe deg med her hos Festtema.no.

I vårt brede bryllupssortiment finner du flotte dekorasjoner og vakker pynt til feiring av bryllup og bryllupsdager. Vi har alt du trenger for å skape de perfekte rammene for å feire bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup eller gullbryllup.

Uansett om du skal pynte festbordet, festlokalet eller bilen, er tekstiler perfekte til å gi nytt liv i alle typer rom, og samtidig gjøre stemningen enda mer festlig. Her på siden har vi samlet eventyrlig organza og brudetyll i en mengde skjønne fargenyanser. Disse tekstilene er spesielt velegnet til enhver bryllupsdekorasjon hvor du ønsker å skape et gjennomført og stilfullt uttrykk.

Eventyrligt organza og brudetyll

Et bryllup er en vakker merkedag som vitner om forevigelse av to personer. En slik dag skaper mange minner, og disse skal naturligvis være intet annet enn enestående. Derfor skal det pyntes og dekkes opp etter alle kunstens regler, slik at festen blir uforglemmelig for både brudeparet og alle gjestene deres.  

Hos Festtema.no finner du et bredt utvalg av flotte bryllupsdekorasjoner for enhver smak. Blant annet tilbyr vi fargerike ballonger, bannere og girlandere, festlig konfetti og pyntesteiner, samt både klassiske og morsomme bryllupskakefigurer. Vi har et veldig stort utvalg av eventyrlig organza og brudetyll, som gjør seg godt som bryllupsdekorasjoner og pynt.

Organza er et tynt, gjennomsiktig og litt stivt stoff. Stoffet fremstilles som regel av silke eller syntetiske fibre. Tyll er et lett, nettaktig stoff, som er laget av silke eller bomull og som ofte brukes til brudeslør. Begge tekstilene finnes i en mengde flotte fargenyanser og i transparente varianter. Deres myke kvalitet gir et fyldig og flott fall, hvilket gjør tekstilene velegnet til mange forskjellige dekorative formål.

Organza blir ofte brukt til å lage de velkjente organzaposene, som tradisjonen tro blir fylt med bryllupsris som kastes etter brudeparet når de forlater kirken eller rådhuset. Organzaposene med ris kan også legges på festbordet og brukes som festlig bordpynt.

Organzabånd er perfekt å bruke til å dekorere brudeparets brudebil.  Med brudetyll kan du enkelt lage elegante sløyfer til kirken, stoler og blomsterarrangementer – dette vil skape et gjennomført uttrykk. 

Pynt festbordet med organza og tyll

Til festbordet kan du for eksempel bruke organza til å lage en elegant bordløper eller binde fine tyllsløyfer rundt blomstervasene, hvilket gir borddekkingen et lett og romantisk uttrykk. Til det eventyrlige bryllupet kan du også knyte flotte sløyfer, og bruke disse som chaircovers, som bukettholdere til brudebuketten og til de små bukettene langs kirkegulvet.

Til bryllupsfesten har vi et solid utvalg av eventyrlig organza, flott brudetyll og mye mer som kan være med på å gjøre dagen helt uforglemmelig. Det er kun fantasien som setter grenser.

Vi står alltid klare til å gi en hjelpende hånd med inspirasjonsmuligheter til nettopp ditt bryllup. Du er velkommen til å kontakte oss dersom du har noen spørsmål eller spesielle forespørsler om dekorasjoner og pynt til bryllupet. 

 
3
Organza & tyll
Minimal Price: kr22.00
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde