Konfetti & pyntestein | Bryllups konfetti & eksklusive pyntesteiner

Nesten uansett hvor elegant og eksklusivt du ønsker et bord til ditt bryllup er konffeti eller pyntestein en effektiv elegant måte å introdusere litt farge og bling-bling til det ofte meget sarte bryllupsbordet. Med laserskåret konfetti kan du tilsette humor og med pyntestein (glass diamanter) kan du på elegant vis introdusere litt farge.

Konfetti og pyntestein kan både brukes sammen eller hver for seg, og gir deg mulighet til å skape et helt unikt bryllupsbord uanset hvor elegant eller tradisjonelt ditt bryllup ellers er.

Husk, vi har også konfettirør med roseblader i flere farger. Konfettirør er veldig egnede til bruk utenfor kirken, når det nygifte paret viser seg offentlig for første gang.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Bryllupskonfetti, pyntestein og konfettirør

Hvis du drømmer om et flott bryllup med masse pynt og flotte dekorasjoner, har du kommet til rett sted. Hos Festtema.no har vi nemlig et bredt utvalg av bryllupspynt og bordpynt til bryllup.

Du finner romantisk bryllupskonfetti, pyntesteiner og dekorasjonsdiamanter som kan bidra til å pynte opp ethvert ekstravagant festbord. Du kan legge dekorasjonsdiamantene på fat, bruke bryllupskonfetti som strøpynt eller bruke pyntesteinene til blomsterdekorasjonene. Dette vil gi ekstra liv til borddekorasjonen, og på innbydende måte by dine bryllupsgjester velkommen.

Konfettirør med blomsterblader til den store dagen

Utenfor kirken eller rådhuset, er det tradisjon at gjestene kaster ris eller blåser såpebobler til ære for de nygifte. Skal det være litt mer festlig, er et konfettirør med blomsterblader veldig velegnet når de nygifte viser seg offentlig for første gang.

Hos Festtema.no har vi de populære konfettirørene med roseblader i flere forskjellige flotte farger. Du kan selvfølgelig også få organza, og selv lage poser du kan fylle med ris, samt bryllupssåpebobler.

Bordpynt til bryllup

Det meste av bryllupsfesten vil foregå rundt festbordet, og det er derfor viktig at bordpynten er gjennomført og stilmessig passer inn med resten av bryllupsdekorasjonen. Vår bordpynt til bryllup er i god kvalitet og til billige priser. Her på siden finner du fargerike pyntesteiner i alle fargetoner, samt bryllupskonfetti i flere romantiske former, som for eksempel hjerter, vielsesringer og stjerner.

Bordpynt gir et romantisk og fint uttrykk til bordet, og du kan supplere borddekkingen med servietter og annet tilbehør fra Festtema.no, slik at du skaper en fin helhet. Hvis du ønsker en klassisk stil, men med en moderne tvist, gir våre flotte bordløpere med blonder et enkelt og minimalistisk uttrykk.

Hos Festtema.no tilbyr vi et bredt utvalg av bordpynt til bryllup, samt alle andre dekorasjoner som skal til for å fullende ditt bryllup. Uansett tema eller fargetoner kan du finne utstyret her. Det er viktig at deres festlokale og festbord blir pyntet slik at det avspeiler dere som enkeltpersoner, som par og sier noe om deres felles verdier og følelse av stil.  

Borddekorasjoner til ethvert bryllup

Vi tilbyr bryllupspynt til både små og intime sammenkomster, og de større overdådige bryllupene. Med våre flotte bryllupsdekorasjoner kan dine drømmer bli virkelighet, og deres bryllupsfest blir minneverdig, magisk og vakker utført – akkurat som dere ønsker det.

Velg et tema og gå all-in på det. Har du behov for inspirasjon til bryllupspynt eller bruk for hjelp med å sette sammen elegant bryllupsdekorasjon, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Hos Festtema.no sitter vi klare med gode råd og kyndig veiledning.

2
Konfetti & pyntestein
Minimal Price: kr13.00
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde