Gullbryllup | Pynt & dekorasjon til gullbrylluppet

Gullbryllup er en stor dag og bør feires deretter. Derfor har vi også samlet alt det vi har kunnet finne av pynt og dekorasjoner som passer til denne festligheten.
Her er gull-girlander, flagg og bannere med tallet 50 printet på. Lys, servietter, ballonger, tallerkener, kopper & duker i samme farge. Ballonger med perlemor og masse annen pynt og dekorasjon til den store dagen.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pynt til gullbryllup

Et gullbryllup er en stor begivenhet - ikke bare for gullbrudeparet, men for hele familien og de nærmeste vennene som er invitert til å feire den store dagen. Gullbryllup er en stor dag, og et bevis på ekte kjærlighet og samhold i tykt og tynt.  

Gullbryllup feires nemlig etter hele 50 års ekteskap, og mange ektepar har innen den tid nådd en alder hvor det kan være vanskelig å ta på seg oppgaven med å arrangere en så stor fest selv. Derfor planlegges gullbryllup typisk av familien, som sørger for at dagen blir helt uforglemmelig.

Hos Festtema.no har vi et stort utvalg av elegant og festlig pynt til gullbryllup. Her på siden finner du gullduker, gullservietter, bordkort med gulldekorasjoner og mange andre festlige dekorasjoner. Alt kommer selvfølgelig i de klassiske gullbryllupsfargene – nemlig gull og hvitt.

Bordpynt og dekorasjon i gull

Når det er gullbryllup i familien og det skal holdes fest, er det veldig mange ting som skal overveies og besluttes. Vi hjelper deg gjerne med å finne den helt rette bordpynten og festdekorasjonene til gullbryllupet. Dette vil bidra til en romantisk stemning, som vil imponere alle gjestene.

Da gullbryllupsgjestene uunngåelig vil skulle sitte ved festbordet i flere timer, er bordpynten til bryllupet noe av det viktigste å ha styr på. Her på siden finner du bordpynt i de klassiske gullbryllupsfargene som gjør seg godt til den tradisjonelle gullbryllupsfesten - nemlig hvit og gull. Vi tilbyr alt fra gullkonfetti med 50-tall, som du kan spre ut over festbordet, i vinduskarmer og på gavebordet, til gullservietter, gulltallerkner, gullbestikk og mye mer.

For å skape en gjennomført stemning, må du heller ikke glemme å pynte festlokalet med bryllupsdekorasjoner. Ønsker du å holde fargetemaet til gull og hvitt, kan du her på siden velge blant festlige foliegardiner i gull, gullballonger med 50 år, flaggirlandere i gull og gullbryllupsbannere.

Ønsker du i stedet å dekorere med et annet fargetema som kanskje har en helt særlig betydning for gullbryllupsparet, så har vi et hav av forskjellige fargetemaer, hvor du kan finne alt fra bordløpere, fine servietter og utallige bordkort til enhver smak og stil.

Et gullbryllup er en veldig stor milepel i ekteskapet, og skal feires deretter. Hos Festtema.no tar vi imot alle forespørsler. Dersom du har spørsmål om våre festartikler innenfor gullbryllup, eller hvis det er noe du mangler som du ikke kan finne på siden, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

Gullbryllup
Minimal Price: kr6.00
4
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde