Bordpynt til Bryllup | Bordkort, konfetti & pynt til bryllupsbordet

Et bryllup er noe helt spesielt, og derfor har vi lagt ekstra flid i utvelgelsen av pynt og dekorasjon som vises her i kategorien for bordpynt til bryllup. Vi har bevisst utelatt visse farger, og kun valgt ut pynt og dekorasjon av en viss kvalitet. 

Er du på utkikk etter bordpynt i andre farger kan du med fordel kikke i en av de andre kategoriene for vi har massevis av annen pynt og dekorasjon som ikke nødvendigvis har funnet veien til dette eksklusive utvalget av bordpynt.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bordpynt til bryllup

Gjør noe ekstra ut av utsmykning og bordpynt til bryllupet ettersom det med på å skape den gode stemningen. Bryllupsgjestene skal ofte sitte i lang tid og kose seg ved bordene. Derfor kan det være smart å velge et dekorasjonstema eller en fargeholdning som kan gjennomsyre både de fysiske rammer, borddekkingen og menyen.

Hos Festtema.no har vi alt fra elegante bordkort, konfetti i utallige farger, fine blomsterdekorasjoner og søte brylluphjerter som pynt til bryllupsbordet. Store pomponger og papirpynt er et dekorativt innslag til enhver bryllupsfest. Kjøp forskjellige størrelser og heng de i taket eller legg de på bordet.

Vi har alt av romantisk bryllupspynt og elegant bordpynt til både det klassiske, det rustikke og det unike bryllup. Uansett smak og stil kan du med garanti finne den perfekte bordpynt her på siden.

Bordkort til bryllup

Bordpynt er med på å skape god stemning samtidig som bordpynt ofte har en praktisk funksjon. Spesielt når det kommer til bryllup hvor det brukes mye tid på å lage en bordplan, er det behov for flotte bordkort som kan vise gjestene hvor de skal sitte. Vi tilbyr både elegante bordkort som festes på glass samt klassiske bordkort som står selv. Disse kommer i flere former, blant annet sommerfugler, hjerter, forlovelsesringer, ornamenter og roser. 

Hvis du skal holde et stort bryllup med mange gjester kan det være en praktisk løsning å tilføye bordnummer på hvert enkelt bord. Det vil gjøre det mer overskuelig for gjestene å finnes deres plasser, men også for serveringspersonalet hvis det skal serveres flere porsjoner til bryllupet. Skal det heller serveres en større buffet til bryllupet kan det være en god idé med små kort på pinne ved hver rett. Da vet bryllupsgjestene nøyaktig hva som er hva når de skal forsyne seg.

Bordpynt til sølvbryllup og gullbryllup

Til borddekkingen finner du bryllupspynt til bryllup og alle livets jubilemuer. Hos Festtema.no tilbyr vi både bordpynt til bryllup, kobberbryllup (som er 12 ½ -årsdagen for ektepar), sølvbryllup (som er 25-årsdagen for ektepar) og gullbryllup (som er 50-årsdagen for ektepars bryllup).

I vårt brede utvalg av bryllupspynt finner du flotte temadekorasjoner i henholdsvis kobberfarger, sølvfarger og gulfarger samt med tallene 12 ½ år, 25 år og 50 år. Velg blant bryllupskonfetti i flere farger og med forskjellige romantiske motiver, sølvkonfetti, gullkonfetti, ballonger, girlander, flaggbannere og mye mer. Dette sørger for at bryllupsfeiringen blir gjennomført ned til hver minste detalj.

Pynt til bryllupsbordet

Bryllupsbordets utsmykning skal gjerne være i tråd med resten av bryllupspynten. Her på siden kan du finne alt fra hvite bordløpere, flotte servietter og utallige pyntehjerter til enhver smak og stil.

Til ethvert bryllup følger det naturligvis en innbydende bryllupskake med. Øverst på bryllupskaken står det ofte yndige kakefigurer. Bryllupskakefigurer kan være klassiske, men også mer morsomme karakterer. Hos Festtema.no har vi både de tradisjonelle kakefigurene og bryllupsfigurer til gullbryllupet, men også de morsommere hvor brudeparet for eksempel kjører traktor – perfekt til bonden og hans brud.

 
4
Bordpynt til bryllup
Minimal Price: kr32.00
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde