Bil-dekorasjon | Kjøp eksklusiv dekorasjon til brudeparets bil

Tradisjonen sier at brudeparet skal bli kjørt fra kirken med stil. Gjerne i en bil som tydelig viser at det er snakk om et brudepar. Vi har samlet et bredt utvalg av pynt & dekorasjonsartikler som er laget til å dekorere brudeparets bil. Her er alt fra elegante tyll-ornamenter til selvklebende blomster og hjerter samt de obligatoriske boksene som skal festes på bilen.Produkter

Bildekorasjon til brudeparets bil

Det finnes utallige skjønne bryllupstradisjoner, og en av dem er å pynte brudebilen med bryllupsdekor slik at den er klar etter vielsen til det nybakte brudeparet. Man vil ofte dekorere brudeparets bil med enten klassisk eller morsom brudebilpynt i all hemmelighet som en gledelig overraskelse for brudeparet.

Hos Festtema.no har vi et bredt utvalg av prisvennlige bryllupsdekorasjoner og pynt til brudebilen. Du kan finne alt fra søte sløyfer, Just Married flagg og «love» bannere, raslende bokser og bilskilt med romantiske bryllupsmotiv samt mye mer. Gjør bryllupsdagen enda mer festlig og send det nybakte brudepar av sted på bryllupsreise i en flott dekorert bil.

Bildekorasjon til ethvert bryllup

Når brudeparet forlater kirken, rådhuset eller bryllupsfesten skjer det ofte med stil i en flott og utsmykket brudebil. Derfor er tradisjon for at man gjør noe ekstra ut av brudebilen som typisk blir pyntet av familie og nære venner med eksempelvis hvitt tyll, røde hjerter og flotte blomster. Derutover setter man typisk et skilt med teksten «Nygifte» eller et annet romantisk budskap bak på brudebilen.

Til det klassiske bryllup kan man velge å pynte brudebilen med skjønne brudeslør, fine blomster eller flott organzabånd. Hvis man heller vil velge noe mer oppsiktsvekkende, kan også velge å spenne raslende bokser etter bilen eller sette opp morsomme skilt, flagg og bryllupsbannere med søte tekster og trykk bak på brudeparets bil. Man kan stort sett utsmykke brudebilen som man ønsker – det er kun fantasien som setter grenser.

Utsmykket bryllupskjørsel

Et bryllup er en helt spesiell festdag, og hvert bryllup er unikt. Derfor er det viktig å overveie om brudebilens utsmykning gjenspeiler brudeparet når man pynter en. Er brud og brudgom tradisjonelle og klassiske er flotte roser, eventyrlig organza og yndig tyll et opplagt valg.

Er brudeparet mere tilhengere av den romantiske formen for bryllupskjøring i en eventyrlig hestevogn, er det ofte en god idé å utsmykke den med blomster, organza og tyll ettersom disse formene for dekorasjoner er i tråd med det romantiske uttrykk som brudeparet gjerne vil ha.

Hvis brudeparet er mer avslappet omkring hvordan brudebilen utsmykkes, og egentlig bare vil overraskes gjelder det bare å gå all in med bildekorasjonene. Her har du virkelig mulighet for å gjøre noe spesielt med bryllupsnilens utsmykning. Pynt den med bokser, skilter, ballonger og bryllupsbannere for en skikkelig «wow-effekt».

Hele ideen med å feste bråkete bokser etter brudeparets bil stammer fra gammel tid hvor man trodde at bråket ville skremme onde ånder bort. Det var også alminnelig å binde en høyresko etter bilen da det ville bringe brudeparet lykke. I dag handler det mer om å overraske brudeparet med en oppsiktsvekkende brudebil som er med på å skape en uforglemmelig stemning. 

Hos Festtema.no tar vi imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til våre bildekorasjoner eller hvis du ikke finner det du mangler til ditt bryllup, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

1
Bil-pynt
Minimal Price: kr56.00
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde