Bryllupsballonger, bannere & girlander | Bryllupsdekorasjon

Et bryllup er festen over alle fester, og hva er mer festlig enn ballonger? Derfor har vi samlet et eksklusivt utvalg av ballonger som tradisjonelt er brukt som dekorasjon til bryllup. Men her er også ny-klassiske "Just married" banner og elegante pompom girlander.

Kort sagt pynt og dekorasjon som typisk henger og tradisjonelt brukes som pynt til bryllupet.

Husk - skal du lage ballong-dekorasjoner kan du kikke i kategorien med ballonger. Her finner du vårt komplette utvalg av ballonger, ballongvekter, ballongsnorer og annet tilbehør til ballonger

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ballonger, girlandere og bannere til bryllup

Et bryllup er av de vakreste begivenhetene i livet. Dette er dagen som det ses frem til i lang tid, og som vil bli husket tilbake på med glede i mange år. Derfor krever bryllup selvfølgelig den helt rette temadekorasjonen i festlokalet – men det trenger ikke være en dyr fornøyelse. Hos Festtema.no finner du flotte bryllupsdekorasjoner og bryllupspynt i høy kvalitet til fornuftige priser.

Bryllupsballonger, girlandere og bannere er grunnlaget for et brak av en fest på den store dagen. Våre bannere til bryllup med teksten «Just Married» kan du dekorativ henge opp til festen eller hjemme hos brudeparet. Vi tilbyr bryllupsbannere i flere forskjellige varianter, som passer til enhver smak og stil.

Vil du dekke selv den minste detalj, anbefaler vi våre populære folieballonger med teksten «Love». Disse fås i forskjellige stilarter og fargenyanser, og både til alminnelig luft og helium. Du kan for eksempel henge folieballongene opp i døråpningen til bryllupslokale eller over dansegulvet for å skape en festlig stemning.

Bryllupsdekorasjoner og pynt til livets merkedager

Hos Festtema.no finner du et bredt utvalg av flotte dekorasjoner og gjennomført pynt til feiring av bryllup og livets spesielle merkedager, som runde bursdager, barnedåp og konfirmasjoner. Uansett hvilken merkedag du skal feire har vi alt du trenger for å skape de perfekte rammene. Det trenger nemlig ikke ta flere dager med forberedelser å få pynten i hus når du skal holde fest.

Spesielt skal de runde bursdager og jubileer feires med stil. Når et bursdagsbarn runder et skrapt hjørne, er klassiske flagg, ballonger, bannere og girlandere ofte en fast del av festlighetene. Til bryllup kan du pynte med ballonger og annen bryllupspynt – gjerne i kobber, gull og sølv – eller i de samme fargene du bruker til å dekke bordene. Dette gir en festlig look. Til gullbryllupet er spesielt våre gullballonger og konfetti særlig populære.

Hjerteballonger er et absolutt must til bryllupet. Du kan for eksempel sette ballongene fast på ballongholdere, og plassere dem i blomsteroppsatsene. Går du all-in, er våre ballongsøyler også perfekt dekorasjon. Du kan for eksempel velge å plassere ballongsøylene i festlokalet, som en stor ballongdekorasjon.  

Her finner du alt av bryllupsdekorasjon som gjør bryllupsdagen uforglemmelig. Hvis du har spørsmål om vår bryllupspynt, eller har behov for hjelp med å sette sammen dekorasjonen til akkurat ditt bryllupstema, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice. 

3
Ballonger & bannere
Minimal Price: kr24.00
Kostumer til voksne, billige kostumer, kostumer til kvinder, kostumer sidste skoledag, kostumer roskilde