udklædning og kostumer

Organza bordløper | Bordløpere i mange farger

Våre organza bordløpere kommer i mange forskjellige farger og hele fire forskjellige mål: 16cm, 30cm, 36cm og 48cm. Bordløperne kan med fordel kombineres så det endelige uttrykket kommer frem ved hjelp av organza bordløpere i to forskjellige bredder. Dette gir mulighet for enda flere unike uttrykksformer og sikre at ditt bord blir 100% unikt.

Organza er ikke bare organza, utover de fire forskjellige breddene kan du også velge mellom to typer organza: "alminnelig organza" og "glitter organza"

 

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Organza

Organza er et semi-gjennomsiktig, permanentstivt, lærrettsvevet stoff i bomulls- eller filament-garn som er super godt som bordløper. Men utover dette er organza også mye brukt til kjoler, skjørt og som innleggsstoff.

Utover den relativt billige meterprisen er det to av organza stoffets primære kjennetegn som også gjør det så anvendelig som bordløper; det er et stivt materiale som holder seg utstrakt på bordet hvilket gir noen skarpe linjer og kombinert med stoffets gjennomsiktighet blir kontrasten likevel behagelig for øyet.

Organza bordløper 

Organza som anvendes som bordløper kommer vanligvis i 2 varianter og skal ikke forveksles med zisoweb som er et annet ofte anvendt materiale til bordløpere:

  1. Silklook - som er en glatt og relativt blank utgave av organza

  2. Glitter - som er en litt mer eksklusiv utgave av den hel glatte Silklook varianten

 

Som bordløper finnes organzaen normalt i 4 bredder, men det er ingenting som hindrer deg i å selv klippe den til så den passer optimalt til nettopp ditt bord. De fire mest populære målene, for organza bordløpere er: 16cm., 30cm., 36cm. og 48cm.

 

Den mest anvendte organza bordløper, basert på vår erfaring, har en bredde på 36cm og vi ser også at denne utgaven av bordløperen danner bunn for en helt smal på 16cm.

 

 
2
Organza bordløpere
Minimal Price: kr16.00
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum