Edderkoppspinn | Spindelvev som dekorasjon til Halloween

I denne underkategorien til Edderkopper & dyr, har vi samlet alle de former for spindelvev som du kan forestille deg å pynte opp med til Halloween.!; Her er kjempestore edderkoppspinn laget av tråder, så det kan settes opp ute og ses langveisfra, her er edderkoppspinn som fyller opptil 10X10M og "små" edderkoppspinn som kun fyller 1X1M og en masse spindelvev imellom. Her er spindelvev som blir lysende, spindelvev som er grått så det tydelig kan ses på en hvit vegg. Kort sagt alt det spindelvev du kan forestille deg til din Halloween dekorasjon.!;

Produkter

Halloween spindelvev | Kunstig spindelvev som Halloweendekorasjon

Halloween spindelvevet er kanskje den billigste og mest effektfulle formen for pynt når du skal dekorere til årets Halloweenfest.

Det kunstige spindelvevet finnes i mange farger og gir hurtig en sterk visuell effekt samtidig som det enkelt kan dekke et stort areal.

Edderkopper oppfattes av mange som ekle og uhyggelige, så Halloween spindelvev er klassisk Halloweenpynt – ikke minnst hvis det kombineres med en enkelt kjempeedderkopp og en håndfull små plast edderkopper.

Kunstig spindelvev kommer i mange farger, men selv om det klassiske hvite Halloween spindelvevet fortsatt er det mest brukte, kan du med fordel prøve ut sort, grønt eller ”selvlysende” spindelvev.

Spesielt det selvlysende (eller glødende) spindelvevet er godt utendørs til Halloween i Norge, hvor det blir mørkt tidlig. Det kunstige spindelvevet som gløder, fanger nemlig opp dagslyset og vil så lyse svakt lysegrønt når mørket senker seg, og det gir en fantastisk visuell effekt – mye bedre enn vanlig hvitt Halloween spindelvev hengt opp i mørket.

Velg den riktige fargen Halloween spindelvev

Avhengig av hvor ditt kunstige spindelvev skal henge og når på døgnet det skal ha sin effekt som pynt, bør du nøye overveie hvilken farge som passer best til ditt prosjekt. Det er langtfra alltid det klassiske hvite Halloween spindelvevet er det beste valget.

For eksempel egner farget edderkoppspinn seg godt til hvite vegger eller større rom.

Hvitt spindelvev egner seg godt til mørke bakgrunder, som for eksempel busker, trær m.m. og hvis det skulle regne litt, blir spindelvevet bare enda mer autentisk i sitt utseende.

Oransje og fluorescerende (selvlysende) kunstig spindelvev egner seg best til mørke rom, og rom med UV-belysning, men så er effekten også helt uovertruffen.

Velg den riktige størrelse kunstig spindelvev

Halloweenspindelvevet kommer pakket i mange forskjellige størrelser, og fordi det kunstige spindelvevet er relativt billig, kjøper de fleste alt for mye i forhold til deres behov.

De minste pakkene (5g) kan faktisk dekke en hel kvadratmeter hvis bare man tar seg tid. De små pakkene kan dekke op til 10M2 mens de store pakkene kan dekke helt op til 30M2

Kunsten er å ta seg god tid. Sørg for at spindelvevet er festet i et hjørne av det området du ønsker å dekke, og begynn så å strekke det ut. Strekk, strekk og strekk litt til, det er nesten ingen grenser for hvor tynt du kan strekke det kunstige Halloween spindelvevet.

Du kan også  klippe et stykke av det kunstige spindelvevet, og så pynte opp flere steder med innholdet fra én pakke. Halloween spindelvev er meget holdbart og kan nesten ikke brukes feil.

 

 
Spindelvev
Minimal Price: kr32.00
Halloween