Oktoberfest kostyme | Oktoberfest-kostymer til menn

Her finner du et bredt utvalg av Oktoberfest-kostymer til menn. Tyroler bukser i brun, tyroler bukser i grønn. Oktoberfestkostymer som både inneholder tyrolerskjorte, tyrolerbukser og tyroler hatt. Her er naturligvis også tyrolerstømper og tyrolerhatter. Vi har billige tyrolerbukser i stoff, lekre tyrolerbukser i lær, og originale tyrolerbukser som dem du ser i Munchen når der er Oktoberfest.

Kort sagt alt du trenger uansett om du skal på privat Oktoberfest hos en kompis, eller Oktoberfest i Munchen og står og mangler et tyrolerkostyme.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Oktoberfestkostymer til menn

Autentiske kostymer er en viktig del av oktoberfest, og hos Festtema.no har vi samlet alle de beste temakostymene du trenger for å kle deg helt riktig til fest.

I sortimentet finner du et stort utvalg av tradisjonelle oktoberfestklær til menn, som for eksempel de klassiske lederhosen og oktoberfesthatter i mange forskjellige varianter. Vi tilbyr også masse tyroler-tilbehør som bidrar til et gjennomført oktoberfest-antrekk.

Vi har alltid mer enn 50 forskjellige oktoberfestkostymer på lager, og vi tilbyr levering samme dag ved bestilling før kl. 13:00.

Tradisjonelle klær til oktoberfesten

På Festtema.no finner du først og fremst et stort utvalg av den klassiske lederhosen i utallige farger og i alle prisklasser. Vi forhandler de originale tyrolerbuksene som du ser i München, samt mer eksklusive modellene i lekre materialer og med flotte broderier. I tillegg har vi de litt billigere modellene i stoff, som passer spesielt godt hvis man ikke har intensjoner om bruke kostymet mer enn et par ganger.

Du kan bruke lederhosen til alle oktoberfester, om det er i Norge eller i München. Vi tilbyr også tyrolerbukser uten seler, og lange oktoberfestbukser med flotte broderier. Du kan kombinere alle buksene med en rutete eller ensfarget bomullsskjorte, samt et par autentiske tyrolersko eller et par grove støvler for en ekte oktoberfest-look.

Hvis du ikke ønsker å gå all-in på utkledningen, har vi også tyroler-t-skjorter med print, som gjør seg godt sammen med et par olabukser. Ta på en flott oktoberfesthatt som prikken over i-en.

Hvis du er av den mer modige typen, som tør å kle seg i annet enn de velkjente brune lederhosen, så har vi også morsomme oktoberfestkjoler til menn som ønsker en enda festligere oktoberfest.

Her finner du også et bredt utvalg oktoberfesttilbehør, som vester og jakker i strikk, hvite bomullsstrømper og skilt med tyrolermotiver som gir en gjennomført oktoberfest-look.

Autentiske oktoberfesthatter i filt og med fjær

Oktoberfesthatter er perfekt tilbehør til oktoberfest, og til stort sett alle andre typer ølfest. Oktoberfesthattene finnes i både elegante, fargerike og tullete varianter – så det er noe for enhver smak.  

De autentiske kjegleformende filthattene i grå, med bånd i de bayerske blåhvite fargene, er utrolig behangelig å ha på, og finnes i strørrelsen onesize, som passer de fleste.

Den tradisjonelle tyrolerhatten med fjær, edelweissblomster og bånd, er et veldig populært valg til oktoberfesten. Denne hatten passer også godt til deg som ikke ønsker å gå all-in på kostymet. Disse hattene er superfine som utkledning i seg selv.

I sortimentet finner du også morsomme tyrolerhatter med forskjellige påtrykte Bayernmotiver, som er en fast del av gatebildet under oktoberfesten i München.

 

Vi tar imot alle forespørsler. Hvis du har noen spørsmål om noen av våre produkter, eller hvis det er noe du ikke kan finne på siden vår, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 

 

 

 
Oktoberfest for menn
Minimal Price: kr285.00
2
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum