Oktoberfest-kostymer til damer | tyroler dirndl

I denne kategorien har vi samlet mer enn 30 forskjellige oktoberfest kostymer til damer. Oktoberfestkostymene strekker seg fra hele kjolesett inkl. skjorte og forkle, til en lys Oktoberfest-skjorte, et par Oktoberfest-shorts i skinn eller et par tyroler strømper. Du finner naturligvis også den klassiske tyroler dirndl og en tyrolertopp som kan forvandle et par jeans til et komplett tyrolerkostyme.

Så uansett om du skal ha et komplett Heidi kostyme eller en mer tekkelig lang tyrolerkjole så finner du det i denne kategorien med Oktoberfest kostymer til damer.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Oktoberfestkostymer til damer

Hos Festtema.no har vi et kjempeutvalg av tradisjonelle og festlige oktoberfestkostymer til damer som passer til enhver smak og stil. Blant annet finner du klassiske dirndlkjoler, inkludert skjorte og forkle, sommerlige oktoberfestkjoler med blomstermønster og tyroler-jeans med flotte broderier.

Uansett om du går all-in med et komplett Heidi kostyme, kler deg i en mer sømmelig dirndlkjole, eller ønsker et moderne oktoberfest-antrekk, så finner du alle de beste temakostymene til oktoberfesten her.

Vi har alltid mer enn 30 forskjellige oktoberfestkjoler på lager, og vi tilbyr levering samme dag ved bestilling før kl. 13.00.

Tradisjonelle og festlige oktoberfestkostymer

Dirndlkjolene er en stor hit blant damene til oktoberfest. Tyrolerkjolene finnes i en mengde farger, med mønstre, søte snøringer og flotte broderier. Vi har også de originale tyrolerkjolene med knapper og forkle – som du ser servitrisene være ikledd til oktoberfesten i München.

I utvalget finner du blant annet tyrolerkjoler med fine detaljer i skolepikelook, lange og korte bayerkjoler i flere varianter, samt sommerlige dirndlkjoler med blomstermotiver som passer spesielt godt til skandinaviske damer. Hvis du gjerne vil at kjolen skal fylle litt mer, kan du med fordel bruke et underskjørt som vil få dirndlen din til å strutte.

Kjolene vil få forskjellige uttrykk avhengig av om du tar på et par grove støvler med tykke strømper, eller om du bruker ballerinasko og stiletter med tynne knestrømper. Om du ønsker en tradisjonell, rå eller mer feminin look er helt opp til deg.

Ønsker du en litt annerledes oktoberfestlook, har vi korte og lange bayershorts med seler og lekre lederhosen i flere modeller og brune fargenyanser. Med dette vil du være kledd perfekt til fest.

Her finner du også uunværlig oktoberfesttilbehør som mamelukker, forklær, knestrømper, øreringer og halskjeder med tyrolermotv, som gir oktoberfestantrekket en ekstra piff.

Oktoberfestkostymer med moderne look

Hvis dirndlkjoler eller lederhosen ikke er helt din greie, finner du også fine tyrolerjeans med flotte broderier forann og på baklommene, som gir en mer moderne oktoberfestlook. Buksene er elastiske, og er derfor superbehagelige å ha på.

Kombiner olabuksene med et lekkert belte, en frekk blondetopp eller en søt bomullst-skjorte med klassiske sørtyske hjertemotiver, og så er du klar til en kveld med tyske schlagere og øl i strie strømmer.

Orker du ikke den helt store utkledning, tilbyr vi også rutete topper med spenner, snøring og korsetter, samt hvite blondetopper i forskjellige varianter. Bruk overdelene sammen med korte bayershorts, tyrolerjeans eller dine egne bukser fra skapet hjemme for en enkel oktoberfestlook.

Vi tar imot alle forespørsler. Hvis du har noen spørsmål om noen av våre produkter, eller hvis det er noe du ikke kan finne på siden vår, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

Oktoberfest for damer
Minimal Price: kr94.00
2
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum