Lederhosen | Autentiske lederhosen i skind

I denne kategori finder du et stort udvalg af autentiske lederhosen. Her er både lederhosen til mænd og til kvinder,  fælles for alle vores lederhosen er at de er i autentisk design og ypperlig kvalitet.

Vi har valgt at tilegne denne kategori med lederhosen til det bedste af det bedste og ønsker du ikke et par lederhosen, men "bare" et par tyrolerbukser til éngangsbrug anbefaler vi at du kigger i kategiren med tyrolerbukser.Regner du derimod med at skulle bruge dine lederhosen mere end én gang så er du kommet til det helt rigtige sted.

Produkter

Autentiske lederhosen

For menn er det skikk å bruke klassiske lederhosen til den tradisjonsrike sørtyske oktoberfesten. Lederhosen har gjennom tidene blitt et symbol på regional stolthet, spesielt i Bayern, hvor lederhosens betydning kan sammenlignes med kilten i Skotland og den amerikanske cowboyhatten.

I dag er lederhosen nesten synonym med oktoberfest i München og andre ølfestivaler i hele verden, hvor både damer og menn kler seg i de populære tyrolerbuksene. Hos Festtema.no har vi samlet de beste lederhosen i flere modeller og i alle prisklasser, slik at du kan bli kledd helt riktig til feslighetene.

Tradisjonelle klær til oktoberfesten

I vårt sortiment av autentiske lederhosen finner du et stort utvalg til de fødte øldrikkerne.

Ekte lederhosen er laget av svine- eller hjorteskinn, og er enten korte eller knelange. Vi har lederhosen i fargene lysebrun, kamel, mørkebrun eller sort til menn. Kvaliteten av våre lederhosen strekker seg fra semsket skinn til tykk svineskinn med knapper laget av horn, broderier og silkefor.

Vi forhandler originale tyrolerbukser, som du ser dem på oktoberfesten i München, samt eksklusive modeller med flotte broderier og dekorative spenner. Vi tilbyr også en billigere variant av lederhosen, som er et godt alternativ dersom du regner med å bruke lederhosen kun et par ganger.

Du kan kombinere dine lederhosen med ensfarget eller rutete tyroler skjorte, et par tyrolerstrømper, en tyrolerhatt og et par autentiske tyrolersko for en ekte oktoberfest-look.

Lederhosen i autentisk design til damer

Hvis du ikke ønsker å ha på den populære dirndlkjolen, tilbyr vi et bredt utvalg av fine lederhosen for damer. De kommer i flotte, brune fargenyanser og i flere størrelser. I sortimentet finner du blant annet lange luksuslederhosen, en ekstra kort modell, samt lederhosen i en frekk, knallrød farge som garantert vil gjøre deg til oktoberfestens midtpunkt.

Kombiner dine flotte lederhosen med grove støvler og et par tykke strømper for er rå look, eller et par ballerinasko eller høye stiletter for et mer feminint uttrykk.

Originale lederhosen forplikter

Velger du et par autentiske lederhosen i tykt svineskinn, skal du være oppmerksom på at de er litt stive når de er helt nye. Stivheten i skinnet avtar i takt med bruken, og materialet blir ofte penere med tiden.

Med et par originale lederhosen har du nærmest forpliktet deg til mangeårig deltakelse på diverse ølfestivaler. Pilgrumsturen for deg og dine nye lederhosen må nesten være en tur til oktoberfesten i München, som avholdes hvert år fra slutten av september til midten av oktober.

Vi tar imot alle forespørsler. Hvis du har noen spørsmål om noen av våre produkter, eller hvis det er noe du ikke kan finne på siden vår, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

Lederhosen
Minimal Price: kr345.00
1
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum