Oktoberfest tema | Oktoberfest-kostymer, pynt & dekorasjon

I denne kategorien har vi samlet alt som skal til for å holde et brakende oktoberfest - hvem sier at en god oktoberfest må være i Munchen?

Inspirasjon till Oktoberfesten:
Den første Oktoberfesten blev avholdt i oktober 1810 i anledning av Kronprins Ludwigs bryllup med Therese von Sachsen-Hildburghausen. Festen varte 5 dager, fra den 12. til den 17. oktober 1810. Oktoberfesten i Munchen er den oprinnelige Oktoberfest og dermed, sannsynligvis den festen som har gitt navn og format til flest fester i verden.

Selv om det har vært en del år uten den offisielle Oktoberfesten, sier man likevel at det er den 182. av slaget med Oktoberfesten i 2015.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Oktoberfest

Oktoberfesten i München er verdens største folkefest. Den opprinnelige oktoberfesten ble avholdt i anledning den bayerske kronprins Lundwigs bryllup med prinsesse Therese av Sachen-Hildburghausen, den 12. oktober 1810. Dette var fire år etter at Bayern ble utropt som kongerike, og festlighetene ble derfor også brukt til å etablere en bayersk identitiet.

Siden den gang har oktoberfest utviklet seg til å bli en av verdens største turistattraksjoner. På festområdet kan man finne en rekke øltelt med tyrolermusikk og spesialbrygget øl i literglass, og en mengde restauranter og spisehus hvor man blant annet kan få salte pretzels og weinersnitchel. Her kan man også prøve utallige fornøyelser og karuseller til barn og voksne i alle aldre.

Oktoberfesten har gitt navn og format til utallige ølfester over hele verden, og hos Festtema.no har vi samlet alt man har bruk for for å arrangere den perfekte oktoberfest på ekte bayersk vis.

Oktoberfestkostymer

Den tradisjonelle utkledningen til oktoberfesten er en av de viktigste tingene å ha på plass for å skape den rette oktoberfeststemningen. La herrene kle seg i de klassike lederhosen og tyrolerhatt, og damene pynte seg med de tradisjonelle bayerske dirndlkjolene og blonde Heidi-parykker, mens de drikker tysk øl, spiser saltkringler og danser på bordet natten lang.

Hos Festtema.no har vi et kjempeutvalg av autentiske og festlige oktoberfestkostymer til enhver smak og stil. I sortimentet finner du blant annet oktoberfesthatter i både elegante og tullete varianter, tradisjonelle lederhosen og populære dirndlkjoler i korte og lange modeller.

Vi tilbyr elegante, korte bayershorts med seler til damer, og morsomme oktoberfestkjoler til de modige menn som tør å troppe opp i noe annet en de velkjente, brune lederhosen.

Her finner du også en mengde uunværlig tilbehør, som underskjørt, knestrømper, tyrolersko, skilt og smykker med tyrolermotiv som gir ditt oktoberfestantrekk prikken over i’en.

Dekorasjoner og engangsservice til Oktoberfesten

Hvis du gjerne vil holde en storslått oktoberfest for venner og familie, så har vi et bredt utvalg av dekorasjoner og engangsservice til den perfekte oktoberfesten.

Uansett om du skal holde festen inne i stuen, i et telt i hagen eller ute på terassen, kan du raskt og enkelt dekorere med bayerske flagg, oktoberfestbannere, flaggirlandere og ballonger i de bayerske blåhvite fargene. Dette vil skape en autentisk og hyggelig bierfestatmosfære.  

Vi har praktisk engangsservice i flere varianter med ølfestmotiver for å dekorere oktoberfestens festbord. I sortimentet finner du blant annet servietter, ølbrikker, papptallerkner og pappølkrus i flere størrelser og med «Oktoberfest»-typografier og kringleprint. Dette er perfekt til servering av kalde øl, sprøde brattwurst, og lune pretzels.

Vi tar imot alle forespørsler. Hvis du har noen spørsmål om noen av våre produkter, eller hvis det er noe du ikke kan finne på siden vår, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 
Oktoberfest
Minimal Price: kr59.00
4
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum