Oktoberfest | Kostymer til Oktoberfest

Oktoberfest er også kjent som Tyrolerfest og hva som er mest riktig er ikke lett si. Men Festen blir avholdt hvert år i Munchen og starter siste uke i sptember men holder på langt ut i Oktober. Utkledningen er inspirert av tradisjonelle klesdrakter fra Tyrol - så du bestemmer selv. Her kaller vi det Oktoberfest og i denne kategorien har vi samlet alle de kostymer og all den utkledning som passer til oktoberfesten. Skal du også bruke pynt & dekorasjon eller engangsservise til oktoberfesten så kan vi naturligvis også klare det.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Kostymer til Oktoberfest

Oktoberfesten i München har gitt både navn og format til utallige ølfester over hele verden, og hos Festtema.no har vi den beste oktoberfest utkledningen til både damer og menn.

Utkledningen er inspirert av tradisjonelle folkedrakter fra Tyrol, hvor herrene bruker de klassiske lederhosen og autentiske tyrolerhatter, mens damene går kledd i de bayerske dirndlkjolene eller korte bayershorts med seler.

Hvis du skal holde din egen oktoberfest, tilbyr vi også et bredt utvalg av flotte oktoberfest dekorasjoner og service i de bayerske blåhvite fargene og med forskjellig oktoberfestprint slik at du virkelig kan imponere gjestene dine.

Skikkelige oktoberfestkostymer til menn

Våre oktoberfestkostymer til menn byr på alt fra tradisjonelle luksuslederhosen til billigere tyrolerbukser som er best egnet til et par gangers bruk.

Til oktoberfestbuksene kan du bruke en rutete eller ensfarget bomullskjorte med et par autentiske tyrolersko. Med dette er du klar til salte kringler og øl i strie strømmer.

Oktoberfesthatter er, tradisjonen tro, perfekt tilbehør til menn. Vi har oktoberfesthatter i både flotte og mer tullete varianter, så det er hatter for enhver smak. Blant annet har vi autentiske kjegleformede filthatter i grått, med byerske motiver, og de mer velkjente tyrolerhatter med fjær og bånd.

Vi tilbyr også morsomme oktoberfestkjoler til modige menn som ikke tar seg selv for høytidelig, og som tør å troppe opp i noe annet enn de klassiske lederhosen.

Vi har også et stort utvalg tilbehør til oktoberfestkostymet, som for eksempel vester, strømper, tversoversløyfe og skilt med tyrolermotiver som bidrar til en gjennomført oktoberfestlook. 

Tradisjonelle oktoberfestkostymer til damer

Hos Festtema.no har vi et stort utvalg av tradisjonelle og festlige oktoberfestkostymer til damer. Her finner du en mengde av de populære dirndlkjolene i utallige farger, og i både korte og lange modeller.

Tyrolerkjolene er et populært valg blant damene til oktoberfesten, og de finnes i varianter med alt fra frekke snøringer og søte bånd, til fine mønstre og flotte broderier. Hvis du ønsker mer fyll under kjolen, kan du alltids bruke et underskjørt som vil få din dirndl til å strutte litt ekstra.

Med vårt store utvalg oktoberfestkostymer kan du oppnå veldig forskjellige stiluttrykk, alt avhengig av om du velger en lang dirndlkjole med en rutete overdel, en kort tyrolerkjole med hvit blondetopp, eller et par brune bayershorts med seler. Du kan også skape ditt helt egne moderne uttrykk, og gå etter et oktoberfest-outfit med broderte olabukser og t-skjorte.

Kombiner dette med et par flotte ballerinasko eller fargerike stiletter og tynne knestrømper for et feminint uttrykk.

I vårt sortiment finner du også forklær, knestrømper, øreringer, smykker og annet lekkert oktoberfesttilbehør som vil gi ditt antrekk den siste touch.

Vi tar imot alle forespørsler. Hvis du har noen spørsmål om noen av våre produkter, eller hvis det er noe du ikke kan finne på siden vår, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 

 

 

Oktoberfest
Minimal Price: kr86.00
2
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum