Nissekostyme | Nisse-kostymer

Her er nissekostymer til alle. Nissekostymet til deg som skal være julenissens frekke hjelper. Nissekostymer til dere som skal hjelpe julenissen på en juletrefest og naturligvis også et helt klassisk nissekostyme til deg som bare vil gøre litt ekstra ut av julen.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2

Nissekostymer

Hver desember spres julestemningen blant den norske befolkning, og det inneværende år er ingen unntagelse. Den søte juletiden byr blant annet på sammenkomster og julebord med familie, venne og kollegaer, samt masse julekos hjemme i stuene.

Spesielt til julebord er det en god idé å sørge for underholdning som vil vare hele kvelden. Her er det perfekt å arrangere julebord med bestemt tema. Det kan eksempelvis være et juletema hvor festlokalet utsmykkes med strålende julepynt, bordene dekkes med praktisk engangsservice med julemotiver, og gjestene ikler seg morsomme og flotte julekostymer.

Hos Festtema.no har vi samlet utallige tradisjonelle, elegante og morsomme nissekostymer til både barn og voksne. Så uansett om du vil kle deg ut som snømann, reinsdyret Rudolf eller julenissen, kan du finne en passende juleutkledning her på siden.

Julekostymer til damer og herrer

I vårt brede sortiment av julekostymer finner du flere skjønne nissekostymer til både damer og herrer i de tradisjonelle røde og hvite fargene med fine detaljer.

Leter du heller etter et stilig julekostyme tilbyr vi imponerende dresser som du kan få med flere originale julemotiver. Hvis du ikke vil gjøre så mye ut av juleutkledningen, er de kitschy julegenserne en favoritt, og helt perfekt til «Ugly Christmas Sweater Day» på jobben.

I utvalget av nissekostymer til damer finner du juleutkledninger som er chic, morsomme og dristige. Alt ut ifra hva du er ute etter. Vil du vekke oppsikt med ditt kostyme, er enten våre søte eller frekke nissejente-kostymer opplagt. For en mer ladylike look kan vi anbefale våre fine juledame-utkledninger i julens farger.  

Hvis du gjerne vil kle deg ut som julenissens hjelper, har vi også alveutkledninger i flere forskjellig varianter. Du kan eksempelvis finne komplette alvekostymer med kjole, belte og hatt i morsomme og sexy utgaver samt med mer elegante fremtoninger. Kombiner dette julekostymet med et par røde eller grønne snabelsko og stripete knestrømper for en gjennomført look.

Vi har supert utvalg av tradisjonelle og moderne nisseluer til både barn og voksne. Nisseluen er en sann juleklassiker og finnes i både luksusmodeller med lodden plysjkant og dusk, samt i litt billigere modeller som du kanskje ikke regner med å få med hjem etter julebordet.

Nissekostymer til barn i alle aldere

Hos Festtema.no har vi et bredt utvalg av julekostymer til barn i alle aldere. Spesielt jentene kan her finne nissejentekostymer, søte engelutkledninger, morsomme juletrekostymer og flotte røde ballkjoler. Til gutter har vi kjempeutvalg av nissekostymer, smarte alvekostymer, pompøse kongekostymer, tradisjonelle juledrakter og morsomme reinsdyrkostymer.

Julen er også tiden for skolenes julekrybbe og Helligtrekongersdag, så hvis ditt barns julekostyme skal ha et mer bibelsk preg, tilbyr vi hyrdekostymer med fine detaljer, søte Jomfru Maria kostymer, morsomme kameldrakter og glitrende ledestjerneutkledninger.

Vi tar imot alle forespørsler, så hvis du har spørsmål til våre nissekostymer eller hvis det du leter etter ikke er å finne, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. 23 96 05 99.

 
Nisse kostumer
Minimal Price: kr154.00
2
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum