Jentekostyme | Kostymer til jenter

I denne kategorien med kostymer for jenter har vi samlet alt som er egentlige jentekostymer. Altså kostymer som enten er kjønnsbestemt eller designet med jenter som bruker. Skal du ha et unisex kostyme (Dyrekostyme, kappe, Morphsuits etc. ) kan du kikke i "topp kategorien" !;Barn under kostymer eller eventuelt søke på kostymet.

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kostymer til jenter for alle utkledningsfester

Blant våre mange forskjellige barnekostymer til jenter kan du finne flotte Kleopatrakostymer, smarte utkledninger som indianerjente, cowgirls og piratjenter, samt uhyggelige heksekjoler og vampyrkostymer. Om det er jentekostymer til utkledningskassen, fastelavn i barnehagen eller skolens Halloweenfest, kan du finne massevis av prisvennlige barnekostymer til enhver smak og behag her på siden.

Til jul fremfører de fleste skoler den bibelske fortelling om Jesu fødsel. Derfor tilbyr vi flere skjønne julekrybbe-kostymer velegnet til både gutter og jenter. I utvalget finner du blant annet flotte Jomfru Maria kostymer med fine detaljer, morsomme kameldrakter og blinkende julestjerne-utkledninger.

Særlig hos Festtema.no utvalg av de skjønneste kostymer fra Disney i høyeste kvalitet. Vi har de mest populære prinsessekjoler. Du kan blant annet finne Elsa og Anna fra Frozen, Askepott, Rapunzel, Tornerose, og Jasmin fra Aladdin.

Vi tilbyr også er bredt utvalg av utkledningsparykker til barn. Vi har flere blonde prinsesseparykker i vårt sortiment. Her kan du finne parykker fra Disney’s ikoniske prinsesser som Askepott og Tornerose. Hvis du i stedet er på utkikk etter et Pippi kostyme, har vi matchende parykk i den velkjente oransje fargen med to fletter. Bemerk vennligst at brutt emballasje eller barneparykker, som har vært i bruk IKKE tas retur av hygienemessige årsaker.

Billige jentekostymer til tenåringen

Når man er teenager er det alltid en større utfordring å velge riktig tøy eller det mest unike kostymet. Derfor tilbyr vi hos Festtema.no er bredt utvalg av jentekostymer til tenåringer, til lave priser. Vi har flere forskjellige kostymer så uansett om du ønsker å være elegant, skremmende eller søt, blir det utrolig lett å velge på denne siden ettersom du kan finne noe innenfor alle kategoriene.

Tenåringer blir ofte inspirert av USA og på tross av at de har vokst fra å kle ut seg ut til karneval, gir både Halloween og andre temafester noen gode utkledningsmuligheter for de unge. Hvis kostymet til tenåringen skal brukes til en uhyggelig Halloweenfest sammen med skolevenninnene, har vi flere blodige Zombiekostymer i moderne og gjenkjennelige varianter som Disneys Snøhvit samt amerikanske Prom Queens og Cheerleaders.

Tenåringsjenter kan enkelt bli festens midtpunkt med en vakker og elegant charlestonkjole i klassisk design. For et fullført kostyme kan du kombinere kjolen med en skjønn fjærboa og en flott rød leppestift. Ønskes det heller hyggelige kostymer, er våre morsomme kostymer med dyretema et godt valg. De fantastiske heldrakter i plysj gir deg nemlig muligheten til å kle deg ut som enten en kanin, gris, kenguru eller sjiraff. Dette vil garantert underholde og skape god stemning.

Søte baby- og småbarnskostymer til jenter

Hos Festtema.no har vi mange morsomme, kule og søte kostymer til de minste barna. Vi tilbyr utallige skjønne babykostymer i str. 86 (3 mdr.) og opp til 2 år, som du kan bruke hele året rundt, uansett om det er til fastelavn, Halloween eller jul.

I sortimentet av billige babykostymer finner du blant annet kule heksekostymer, skjønne fekostymer og asiatiske prinsessekostymer med flotte blomsterdetaljer som garantert vil vekke oppsikt til fastelavnsfest eller karneval på skolen.

Vi har et bredt utvalg av søte jentekostymer med flere av de kjente barnefigurer som Pippi Langstrømpe, Minni, Askepott, Tornerose, Belle fra Skjønnheten og Udyret, samt Agnes fra Grusomme Meg. Utover dette har vi utallige av nydelige dyrekostymer som blant annet skjønne heldrakter til babyer som forestiller katter, kaniner og pandaer, i plysj stoff. Når de minste blir kledd ut i disse, er de rett og slett uimotståelige. 

Jenter
Minimal Price: kr149.00
7
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum