Zombie-kostyme | Zombie-utkledning | Halloween Zombiekostyme

En Zombie er en levende død og derfor kan alle kostymer brukes som Zombie kostymer. Det handler mest om make-up og tilstand enn om selve kostymet. Våre zombiekostymer spenner bredt, men felles for dem er at de ofte er noe opprivd, smurt inn i blod eller har blottlagte knokler så du ligner en som nettopp har reist seg opp fra graven.

Produkter

Zombiekostymer til Halloweenfesten

Zombier har, akkurat som vampyrer, blitt mer og mer populære de siste årene. I motsetning til den sjarmerende vampyren med sexappeal er zombier ekle, frastøtende, identitetsløse og fullstendig umulige å unnslippe.

Ikke noe håp, ingen løsning, kun uungårlig undergang. Zombier er de levende døde, og derfor kan stort sett alle antrekk brukes – så lenge du er smurt inn i blod, og ligner enn som akkurat har reist seg fra graven.

Hos Festtema.no har vi samlet et bredt utvalg zombiekostymer til enhver smak. Du finner blant annet kule gladiatorzombier, zombiegangstere med skuddsår, skolepike- og sykepleierske-zombier, samt cowboy-zombier fra den vilde vesten og brutale wrestler zombier.

Zombieutkledning til voksne

Når dommedag nærmer seg, kan du helt sikkert finne det perfekte zombiekostymet hos Festtema.no. Vi tilbyr et stort utvalg av zombieutkledninger i utallige varianter til damer, menn og barn. For et komplett zombiekostyme, kan du med fordel bruke vår sminke og teaterblod.

Hvis du gjerne vil vekke oppsikt til Halloweenfesten er våre morphsuits med zombiemønster og klovnedesign så uhyggelige at du garanter blir festens mest skremmende midtpunkt.

I vårt brede utvalg av zombiekostymer til damer finner du alt fra 50-talls-kostymer til Cruella de Ville zombieutkledning og flotte prom queen-zombiekjoler. Hvis ditt Halloweenantrekk skal være utført til perfeksjon, anbefaler vi at du bruker vår zombiehud til å skape en dramtisk Halloweeneffekt.

Også til menn finner du utallige zombieutkledninger. Velg blant annet mellom zombie-kokk, 60-tallszombie, eller zombieversjoner av tyrefekter, lege eller baseballspiller. Hvis du ønsker et mer stilfullt zombiekostyme tilbyr vi et elegant jakkesett med blodflekker og slips. Zombiacjakkesettet fra Opposuits er fremstilt i høy kvalitet og har god passform.

Til deg som ikke er interessert i et komplett Halloweenkostyme, men som elsker kule effekter, er en zombiet-skjorte eller morph-kostyme med bankene hjerte-effekt et veldig godt valg.

Zombiekostymer til barn i alle aldre

I vårt store utvalg av Halloweenkostymer til barn har vi også en kategori med zombiekostymer til både jenter og gutter. Her finner du en mengde skremmende zombiekostymer, som zombie Rødhette, zombiebrud og Morphsuit monsterzombie.

Du kan også kle barna i uhyggelige pyjamaskostymer med blodflekker. Hvis utkledningen skal være mer hyggelig enn uhyggelig har vi også et atomavfallopprydningskostyme, som er genialt til årets Halloweenfester.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

 

 
Zombie
Minimal Price: kr158.00
1
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum