Skjelettkostyme | skjelettkostyme til barn | skjelettkostymer for voksne

Skjelett-kostymer har alltid vært populære og særlig for Halloween er skjelett-kostymer etterspurte. Vi har mer enn 20 forskjellige skjelett kostymer til barn fra 2 år til voksne i størrelse XXL. Her er skjelett-kjoler, skjelett-gensere, søte-skjelett kostymer til jenter, og tettsittende skjelettdrakter med masker. Kort sagt finner du et kjempeutvalg av skjelettkostymer og drakter her.

Produkter

Skjelettkostymer til Halloweenfesten

Det sies at de døde vender tilbake til jorden på Halloween. Dette for å skremme og hevne seg på de levende. Derfor er hodeskaller, knokler og skjeletter utrolig populære som både dekorasjon og utkledning til Halloween.

Til årets mest skremmende høytid er det masse å velge mellom for deg som gjerne vil kle deg ut som et klassisk skjelett. Her finner du nemlig skjelettkostymer i alle nyanser. Blant annet tilbyr vi skjelettkjoler, skjelett-t-skjorter, søte skjelettkostymer, selvlysende skjelettkostymer og skjelettkostymer med masker.

Hos Festtema.no har vi samlet mer enn 20 forskjellige skjelettkostymer til barn fra 2 år, samt til voksne i størrelse XS til XXL. Uansett hvilket skjelettkostyme du måtte ønske, kan du helt sikkert finne det her.

Skjelettkostymer til voksne

Hvis du gjerne vil vekke oppsikt til Halloweenfesten er et skjelettkostyme i neonfarger eller en original morphsuit i skjelettdesign et veldig godt valg. Skjelettmorphsuits fås i flere flotte varianter, som dekker hele kroppen fra topp til tå. Vi tilbyr blant annet kostymer med forskjellige skjelettmotiver i oransje, svart, hvit, samt modeller som lyser i mørket.

I utvalget av skjelettkostymer til damer finner du både buksedrakter, lange kjoler med dekorative detaljer, og korte, elegante kjoler med gjennomsiktige stropper og tilhørende hansker. Til Halloweenfesten er den rette sminken med på å sette prikken over i’en. Vi anbefaler spesielt sminke fra firmaet Mehron, som har spesialisert på teatersminke.

Til deg som ikke er interessert i et komplett Halloweenkostyme, er en jakke med skjelettdesign meget passende. Det smarte ved denne jakken, er at du selv kan velge underdel – om det skal være bukse eller strutteskjørt. For en gjennomført look kan du ta på et par strømpebukser med skjelettdesign, eller piffe antrekket opp med fargerike og vilde kontaktlinser.

I vårt sortiment til menn finner du stilige jakkesett med hodeskaller, samt mer velkjente skjelettkostymer i klassiske jumpsuit- og elegante gentleman-utgaver. Hvis målet er å skremme alle fra sans og samling, er en skjelettskjorte med tilhørende maske og hansker helt ideelet.

Skjelettkostymer til barn og ungdom

I vårt store utvalg av Halloweenkostymer til barn, tilbyr vi selvfølgelig tradisjonelle skjelettkostymer. Her finner du blant annet svarte kjoler med hette, og skjelettdesign i glitter, hvit og sølv.

Til ungdommen med stil kan du også få det populære jakkesettet med hodeskallemotiver. Jakkesettet består av bukser, jakke og slips og er helt perfekt til skolens årlige Halloweenfest.

Skal utkledningen til de minste være mer hyggelig enn uhyggelig, har vi flere søte skjelettkostymer med glade hodeskallemotiver og hjerter.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

Skjeletter
Minimal Price: kr238.00
1
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum