Heksekostyme | Hekse-kostymer

Vi kjenner alle til heksene, vi hører om dem fra barnsben av i diverse eventyr og alle - selv barn - har deres egen ide om hvordan det perfekte heksekostyme ser ut. Vi har samlet en lang rekke heksekostymer, heksekapper og hekseutkledninger ellers så du kan få nøyaktig det heksekostymet du drømmer om. Svarte "farlige" hekser, søte hekser og selv heksekostymer med struttskjørt.

Produkter

Heksekostymer

Når Halloween er rett rundt hjørnet, er utkledning som magisk og skremmende heks en absolutt favoritt. I dag finnes det utallige forestillinger om hvordan en heks skal se ut, så man behøver definitivt ikke ha vorte på nesen og sort, spiss hatt.

Hos Festtema.no finner du et mengde flotte heksekostymer i utallige varianter. Uansett om du vil være en klassisk heks, en farlig og skremmende heks, eller en søt, fargerik heks med strutteskjørt, kan du helt sikkert finne det perfekte heksekostymet hos oss.

Klassiske heksekostymer til damer

Hos Festtema.no har vi et bredt utvalg av klassiske og enkle heksekostymer til Halloween. De fleste av våre hekseutkledninger består av kjole, belte og hatt. Så kan du helt selv bestemme hvor mye mer som skal gjøres. Med sminke-effekter kan du enkelt forvandles til en skummel og ond heks, eller du kan nøyes med å legge til en flott fjærboa for å bli en mer elegant heks.

Hvis du synes at de klassiske heksekostymene er litt kjedelige, kan et forførende heksekostyme helt sikkert være noe for deg. Velg blant korte heksekjoler med fine kattemotiver, blonder etc. og kombiner antrekket med strømpebukser og lange, sorte negler for en mer sexy look.

Ønsker du i stedet et mer moderne antrekk, er våre forheksede heksekostymer midt i blinken. Disse består av skjørt, belter og hatter i moderne og tidssriktige designs.

En heksehatt og en flyvende kost er ofte viktige komponenter i et komplett hekseantrekk. I vårt store utvalg av lekkert Halloweentilbehør kan du blant annet finne små og store heksehatter i klassisk svart, samt i alle regnbuens farger. Du kan også få elegante heksekoster med paljetter og fine steiner, samt fargerike koster med glitter. En flott, liten heksehatt eller en fargerik kost er spesielt egnet til deg som vil ha en mer diskré utkledning, da disse effektene er fine som utkledning i seg selv.

Uhyggelige heksekostymer

Skal ditt heksekostyme utstråle mer ondskap og satanisme, er vårt uhyggelige kult-heksekostyme i svart helt perfekt. Den gulvlange heksekjolen har lange blondeermer og en kort, svart kappe. Videre er kostymet fylt med satanistiske symboler og motiver av tarotkort.

Hvis heksekostymet skal være av mer magisk karakter, er et flott spåkonekosyme et godt valg. Legg til en parykk og en spåkule, så man virkelig kan se at du har tenkt over alle detaljer.

Går du all-in på grøss og gru, er våre skremmende Halloweenmasker en sikker vinner. Du finner blant annet et grønt heksesett med maske og hender i gummi/latex, som gir utkledningen et mer gjennomtenkt uttrykk.

Heksekostyme til barn

I sortimentet finner du flotte varianter av heksekostymer til jenter. En av våre mest populøre heksekjoler er Morganakjolen, som er designet i stilfult velur og med fine organzaermer.

Skal det settes litt farge på utkledningen til Halloween, tilbyr vi også grønne heksekostymer i velur med flotte detaljer, samt søte heksekjoler i svart og rosa med striper. Så mangler du bare en parykk for en komplett look.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

Hekser
Minimal Price: kr286.00
1
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum