Halloweenkostymer & drakter til menn | Tøffe Halloweenkostymer

Halloween er høytid for de døde som, dagen før Allehelgensaften, har en kort mulighet for å ferdes i de levendes verden. Den 31. Oktober 2014 hjemsøkes vi igjen av alle former for uhyggelige og skremmende vesener fra de dødes verden. Skal du ferdes ute på denne redslenes natt skal du helst være iført ditt eget Halloweenkostyme for å kunne gå i fred. Men frykt ikke! Vi har samlet massevis av fete Halloweenkostymer og bekledninger på et sted – HER.

Produkter

Halloweenkostymer til menn

De gamle ketlerne bar skremmende masker for at de onde åndene skulle forveksle dem for vesener fra underverdenen og dermed la dem være i fred. Senere gikk de som feiret høytiden fra hus til hus utkledd som helgner, engler og djevler – akkurat slik som vi ser på Halloween i dag.

Vampyrer, varulver og zombier har gjennom tidene blitt forbundet med den onde åndeverdenen. Derfor forhandler vi hos Festtema.no selvfølgelig også slike kostymer i vårt store sortiment av Halloweenkostymer til menn. I takt med Halloweens popularitet har vi også utvidet utvalget, og i dag kan du finne alt fra skremmende klovnekostymer og djevelutkledninger til uhyggelige trollmannskostymer og spøkelsesdrakter.

Fryktinngytende Halloweenkostymer til menn

Hvis målet er å skremme alle fra sans og samling, så er selvlysende skjelett, monster eller Draculadesign fra Morphsuits helt ideelt. Morphsuits er utrolige populære kostymer som dekker hele kroppen fra topp til tå. Dette er også et veldig enkelt kostyme for deg som ikke orker å bruke tid på detaljene, men likevel vil heve lista.

Day of the Dead er en variant av Allehelgensdag. Her kommer de døde ganske enkelt på besøk. Skal du feste på ekte mexikansk vis, med mat, musikk og masse raslende skjeletter, kan du finne flere geniale kostymer og t-skjorter her. Til dette temaet er sminken en svært viktig del av utkledningen. Vi anbefaler firmaet Mehron, som har spesialisert seg på teatersminke.

Zombier er populære som aldri før, og derfor tilbyr vi et bredt utvalg av zombiekostymer til menn. Disse finnes i alle størrelser. Du kan blant annet velge mellom zombietyrefekter, lege eller baseballspiller. Går du all-in på zombiekostymet til Halloween, tilbyr vi også kunstig hud i den grønne grøsserfargen, og masse forskjellig ansiktsmaling.

Hvis du ikke vil ha på deg et komplett Halloweenkostyme, men likevel ønsker å vekke oppsikt til festen, er en kul t-skjorte med bankende hjerteeffekt eller bevegelige monsterøyne helt perfekt til årets skremmende temafester.

Tilbehør og stilfulle Halloweenkostymer

Hvis du ønsker en stilfull Halloweenutkledning, tilbyr vi elegante jakkesett med blant annet blodflekker, batmanlogo eller hodeskaller. Alle jakkesettene fra Opposuits er inklusiv jakke, bukser og slips. Dessuten er de fremstilt i høy kvalitet og har god passform. Perfekt for en klassisk Halloweenlook.

Vi tilbyr også et Joker-kostyme, som du kjenner fra Batmanfilmene, og et V fra V for Vandetta-kostyme. Er du mer interessert i et tradisjonelt Halloweenkostyme kan vi varmt anbefale et skjelett eller draculakostyme med flosshatt som du kan finne i flere flotte og elegante gentleman-varianter.

Skal ditt Halloweenkostyme være spøkefullt, tilbyr vi morsomme spyflue- og skognisse-kostymer, oppblåsbare gresskarkostymer og realistiske haimasker som er perfekte til et Dødens Gap-tema.

Er du ute etter en med diskré Halloweenlook har vi også falske, farlige tenner i forskjellige varianter som for eksempel vampyr og varulv. Her finner du også enkle vampyrkapper, fargerike kontaktlinser, samt morsomme djevel- og demonhorn med lys, som du enkelt kan bruke med klær fra din egen garderobe.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

Halloweenkostymer til menn
Minimal Price: kr158.00
1
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum