udklædning og kostumer

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Halloweenkostymer til barn

Halloween er den 31. oktober, og det skal som vanlig feires med gresskar, hekser og utkledning. De opprinnelige Halloweenkostymene var laget av dyrehoder og dyreskinn, men gjennom årene har kostymenes materialer heldigvis blitt skiftet ut med spandex, velur, tyll, organza m.m.

Mange barn elsker å kle seg ut, og det er ikke grenser for hva de gjerne vil være. Til Halloween handler det spesielt om onde spøkelser og skrekkelige uhyrer. Derfor kan du hos Festtema.no finne alt fra vampyrtenner og uhyggelige Halloweenmasker til spøkelsesdrakter til barn i alle aldre.

Skremmende Halloweenkostymer til gutter og jenter

Halloween kom til Norge rundt år 2000, og har utviklet seg til å bli en felles fest for mange. Den måten vi feirer Halloween på i Norge er hovedsaklig adoptert fra USA, hvor spesielt barn og unge går fra dør til dør og sier «knask eller knep», mens de voksne deltar på Halloweenarrangementer og temafester.

Hos Festtema.no har vi et bredt sortiment av skremmende Halloweenkostymer til barn, hvor du blant annet kan finne uhyggelige skjeletter i flere varianter, djeveldrakter og romvesenutkledninger, samt et hav av fryktinngytende Morphsuitkostymer med uhyggelige Halloweenmotiver.

Blant våre uhyggelige Halloweenkostymer til barn har vi også en produktkategori med bloddryppende zombiekosymer til både gutter og jenter. Her kan du finne en mengde skremmende zombiekostymer som for eksempel Rødhette, zombiebrud og Morphsuit monsterzombieutkledning.

Du kan også kle barna i uhyggelige vampyrkostymer eller pyjamaskostymer med blodflekker. Uansett om barna ønsker å kle seg ut som en zombie, et beinete skjelett, et uhyggelig troll eller stygg heks, er ansiktsmaling og teatersminke veien til et kult og gjennomført Halloweenantrekk.

Hyggelige uhyggelige Halloweenkostymer

For mange har Halloween blitt en viktig begivenhet i Norge, hvor barn kler seg ut, ringer på døra og ber om godteri og søtsaker. Men hvis utkledningen skal være mer hyggelig enn uhyggelig, tilbyr vi også en mengde fine kjoler med søte Halloweenmotiver og fargerike strutteskjørt. Du kan også finne sorte flaggermusvinger, katte- og dinosaurkostymer, tøffe heksekjoler med flotte detaljer og hettemasker med glade spøkelser i flere farger.

Til de minste Disneyfansene finner du et flott svart-hvitt Cruella de Ville-kostyme med dalmatinerflekker, som vi kjenner det fra filmen 101 Dalmatinere. Til guttene finner du et kult Star Wars Darth Maul-kostyme i svart og rødt med brystplate som viser alle musklene.

Vi har også stilige kostymer som atomavfallsopprydder, munk, tannlege, samt en mengde søte skjelettkostymer som er geniale til årets Halloweenfest. Hvis ikke et komplett kostyme er tingen, tilbyr vi flere forskjellige t-skjorter med digitale effekter og motiver fra for eksmpel Frankenstein, sultne bjørner og ninjaer.

Til den stilbevisste ungdommen kan du også få et elegant jakkesett med hodeskaller. Jakkesettet består av bukser, jakke og slips, har god passform og er helt perfekt til skolens årlige Halloweenfest.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

 
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum