Halloweenkostymer til damer

I denne kategorien har vi samlet alt som finnes av skrekkinngytende, frekke, elegante og hyggelige Halloweenkostymer til damer. Kostymene finnes i stort sett alle størrelser.

I sortimentet hos Festtema.no har vi klassiske kostymer til hekserzombier og skjeletter, men tilbyr også andre populære utkledninger som elegante vampyrer og kjente karakterer som Catwoman og Cruella de Ville. Er du Halloweenentusiast, slik som oss, kan du også få kule Halloweenkostymer med effekter og som lyser i mørket. Uansett hva eller hvem du vil være til Halloween, kan du finne ditt kostyme her.

Produkter

Halloweenkostyme til damer

I denne kategorien har vi samlet alt som finnes av skrekkinngytende, frekke, elegante og hyggelige Halloweenkostymer til damer. Kostymene finnes i stort sett alle størrelser.

I sortimentet hos Festtema.no har vi klassiske kostymer til hekser, zombier og skjeletter, men tilbyr også andre populære utkledninger som elegante vampyrer og kjente karakterer som Catwoman og Cruella de Ville. Er du Halloweenentusiast, slik som oss, kan du også få kule Halloweenkostymer med effekter og som lyser i mørket. Uansett hva eller hvem du vil være til Halloween, kan du finne ditt kostyme her.

Uhyggelige Halloweenkostymer til damer

Hos Festtema.no har vi et bredt utvalg klassiske heksekostymer til Halloween. De fleste av våre hekseutkledninger består av en svart kjole og spiss heksehatt. Med sminkeeffekter kan du enkelt forvandles til en skummel og ond heks, eller du kan nøye deg med å tilføye en flott fjærboa og en pen make-up for å bli en mer elegant heks.

I utvalget av skjelettkostymer til damer finner du både buksedrakter, lange kjoler med dekorative detaljer og korte, elegante kjoler med tilhørende hansker. For en gjennomført look kan du bruke et par strømpebukser med skjelettdesign eller piffe opp antrekket med fargerike og vilde kontaktlinser.

I Mexico er det en utbredt tro at de avdødes sjeler vender tilbake til familien på ‘Day of the Dead’. Dette feires med musikk, blomster, sukkerhodeskaller og formidable utkledninger. Til Halloween kan du kle deg ut i en av de mange flotte mexikanske kjolene med flotte detaljer og broderier. Husk at på De Dødes Dag er sminken halve utkledningen. Kostymet blir plutselig enda mer uhyggelig hvis man følger tradisjonen med å male ansiktet som et skjelett.

Elegante Halloweenkostymer til damer

I vårt sortiment av elegante Halloweenkostymer til damer finner du blant annet overdådige barokkgrevinner, ekstravagante brudekjoler, klassiske svarte hekser, stilfulle skjeletter og vakre ånder. Hvis ditt kostyme skal være mer hyggelig enn uhyggelig, har vi også søte gresskar- og spyflyekostymer.

Hvis du ønsker å kle deg ut som en kjent karakter til Halloween, har vi flere flotte kostymer som på eventyrlig vis både fascinerer og skremmer. Blant annet Columbia og Magenta fra Rocky Horror Picture Show, Dorothy, Maleficent, Cruella de Ville, Catwoman og Phontom Queen.

Foretrekker du mer utfordrende Halloweenkostymer, tilbyr vi utallige vampyrkostymer til alle nattens herskerinner, promiskuøse djevelkostymer og flere kostymer til heks, sykepleier og skolepike. Uansett om det skal være lårkort, utringet eller komplett med korsett, strømpebukser og hansker kan du garantert finne det her.

Ønsker du en mer nedtonet look, vil Halloweentilbehør som for eksempel vinger, røde velurkapper, blondemasker og hansker, eller sorte negler være ideelt for å gi din utkledning et hint av Halloween. 

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

 

1
Halloweenkostymer til damer
Minimal Price: kr158.00
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum