Vampyrkostyme | Draculakostyme | Halloweenkostyme

Det mest kjente vampyrkostymet tilhører nok Dracula – Greven fra Transylvania, men vampyrer vinnes i utallige utgaver og nesten alle kulturer har sin egen utgave av Dracula-legenden. Så derfor har vi samlet en lang rekke Vampyrkostymer og kapper, for felles for alle vampyrer er at de kan forvandle seg til flaggermus. Vi har gotiske vampyrer, klassiske vampyrkostymer, elegante vampyrkostymer og naturligvis kostymet til deg som vil være en død vampyr!

Produkter

Vampyrkostymer og Draculakostymer

Dracula, greven fra Transsylvania, er nok den aller mest kjente vampyren, men vampyrer finnes i mange forskjellige utgaver. Derfor har vi i denne kategorien samlet en rekke vampyrkostymer og klassiske Draculakostymer som er perfekte til festen med Halloweentema.

Hos Festtema.no finner du alt fra gotiske og victorianske vampyrkostymer, klassiske Draculakostymer, steam punk vampyrutkledning som på flotteste vis kombinerer det historiske med det futuristiske, til elegante og utfordrende vampyrkostymer til deg som gjerne vil vekke oppsikt på Halloweenfesten.

Elegante og utfordrende vampyrkostymer til damer

I vårt sortment av Halloweenkostymer til damer finner du både elegante og utfordrende vampyrkjoler til alle nattens herskerinner.

Blant våre utfordrende vampyrkostymer finner du et victoriansk vampyrkostyme som består av en kort kjole og et halssmykke, samt steam punk-antrekk med korte underdeler og utringede korsetter. Med disse Halloweenkostymene blir du garantert festens midtpunkt.

For en mer stilfull Halloweenpåkledning tilbyr vi elegante Halloweenkostymer som består av stramme korsetter, lange underdeler og små flosshatter i flere forskjellige flotte farger og mønstre. For å piffe opp kostymet kan du tilføye flott Halloweentilbehør som for eksempel et halssmykke med blonder og perler, et par sorte satenghansker eller en elegant vifte.

Hvis du ønsker en gotisk vampyrlook, er en lang kjole og et fint halssmykke det perfekte kostymet. Du kan lage en komplett look med et par kule kontaktlinser og vampyrparykk.

Leter du etter et mer nedtonet kostyme som du kan bruke igjen år etter år, er våre fine Draculakapper i klassisk rød en sikker vinner.

Vi har også en flott og stilsikker vampyrkjole til små jenter. Hvis ikke vampyrkostyme er helt tingen, tilbyr Festtema.no også en mengde andre Halloweenkostymer til både jenter og gutter. Disse finnes i skremmende og hyggeligere varianter.

Klassiske Draculakostymer til menn

Vi har flere variasjonener av draculakostymer til menn. Her finner du blant annet fryktinngytende Dracula morphsuits og elegante vampyrkostymer i vinrødt og svart. Til de stilfulle Halloweenkostymene vil spesielt en flosshatt og en stokk sette prikken over i’en.

Vi tilbyr også mer moderne Halloweenutkledninger, som for eksempel et oransje og lilla Draculakostyme. Dette kostymet består av en skjorte men påsydd vest, samt halstørkle, smykke og kappe. Så mangler du kun tilbehør som vampyrparykk, hoggtenner og sminke for en komplett look.

Vi forhandler også den originale spandex morphsuit med Draculadesign. Dette er et utrolig populært kostyme, som dekker kroppen fra topp til tå. Et enkelt kostyme som passer til deg som ikke orker å bruke så mye tid på detaljene.

Er du ute etter en nedtonet og klassisk Halloween-look, har vi også falske, farlige vampyrtenner og tosidige Draculakapper i flere forskjellige materialer. Denne minimalistiske looken vil du enkelt kunne bruke år etter år.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

 
Dracula & Vampyr
Minimal Price: kr104.00
1
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum