Demon kostymer | Uhyggelige kostymer til Halloween

I denne kategorien har vi samlet demoner og mørkemenn til deg som ønsker å spre uhygge og skremme. Her er tradisjonelle djevel-inspirerte kostymer, men også dementorer og spøkelsesaktige kostymer som dem du kjenner fra Harry Potter og andre filmer med lojalitet til skyggesiden.

Vi elsker Halloween og vi elsker utkledning – ikke bare kostymer men også utkledning i form av heksehatter og neser, djevelhorn og kunstige sår. Skjelettmasker, klovnemasker, FX sminke og alle andre former for utkledningsgjenstander & tilbehør som skal til for at du kan lage ditt eget Halloween outfit eller sette prikken over i’en på den ferdig kjøpte Halloweenutkledningen.

Produkter

Halloweenutkledning

Vi elsker Halloween og vi elsker utkledning – ikke bare kostymer men også utkledning i form av heksehatter og neser, djevelhorn og kunstige sår. Skjelettmasker, klovnemasker, FX sminke og alle andre former for utkledningsgjenstander & tilbehør som skal til for at du kan lage ditt eget Halloween outfit eller sette prikken over i’en på den ferdig kjøpte Halloweenutkledningen.

Lag din egen Halloweenutkledning

Hvis du har lyst og mentalt overskudd er det slett ikke så vanskelig å lage sin egen Halloweenutkledning. ”De levende døde” er jo ganske allminnelige mennesker som er blitt til zombier. Som levende arbeidet de som bussjåfører, tannleger, skolelærere eller noe helt annet. Døde kan dessverre være både barn og voksne, så hvorfor ikke ta utgangspunkt i noen gamle klær og skap din helt egen Halloweenutkledning.

 Når du har bestemt deg for hva din karaktér var før han eller hun gikk bort, kan du lage utkledningen ut fra dette yrket og forestill deg så hvordan personen ville se ut hvis han eller hun var begravet i sitt eget tøy eller ”uniform”.

  • Hvilke former for utkledning skal du bruke for å skape karakteren?
  • Er det snakk om et ”skjelett”, et råttent skjelett eller nærmere en zombie som fortsatt har hud og hår
  • Trenger du en maske til utkledningen eller er det bedre å sminke deg selv

Når du har bestemt deg for hvem eller hva du vil være er du nesten færdig…….Ta klærne på og rull rundt på bakken til tøyet er godt og grundig skittent og slitt. Klipp eller riv eventuelt litt i tøyet og sprut deretter på kunstig blod og vipps har du en både unik og autentisk Halloweenutkledning.

Hurtig & effektfull Halloweenutkledning

Den hurtigste og kanskje mest effektfulle formen for Halloweenutkledning skapes ved hjelp av kun én del. Dessverre er denne fantastisk effektive utkledningsformen forbeholdt for voksne: Kontaktlinser

Kontaktlinser endrer ditt uttrykk i en slik grad at du med et kan skremme dine egne barn og vekke avsky og redsel hos andre voksne. Du kan få helt hvite øyne uten pupiller, eller du kan bruke Sclara linser som på film og gjøre hele øyet helt sort eller rødt.

Men du skal være oppmerksom på at forvandlingen til tider er så skummel at du virkelig skremmer spesielt barna omkring deg. Ikke minst små barn som kjenner deg og ditt ansikt  fra før av….

Kjøp alle former for Halloweenutkledning her

Hos Festtema tør vi påstå at vi har et kjempeutvalg av Halloweenutkledning og tilbehør. Vi har alt fra hekseneser og koster til profesjonell teatersminke, FX make-up og ferdige Halloween sår. Vi har kunstige negler, vampyrtenner og naturligvis Halloween linser. Du kan få edderkopper til håret, parykker, økser som sitter fast ”i hodet” og alle former for kunstig blod.

Så uansett hvordan utkledningen til dette års Halloweenfest skal være, kan du finne det hele her i webshoppen eller i butikken i Skovlunde hvor alle våre utkledninger er på lager og kan kjøpes nå…

 
Demoner & Djevler
Minimal Price: kr158.00
1
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum