Halloween-kostyme | Alle former for Halloween-kostymer

I denne kategorien har vi samlet alt som finnes av Halloweenkostymer. Selvfølgelig henter vi de mest tilgjengelige, og de mer avanserte av kostymene selv i USA. Så uansett hva du vil være på Halloween tror vi på at du kan finne kostymet her. Vi har klassikere som Hekser, Zombier og skjeletter, men også elegante vampyrer, hodeløse menn, Halloween-kostymer med effekter og kostymer som lyser i mørket. La deg inspirere eller velg en av underkategorierne hvis du vet hva du leter etter!

302 artikler

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

302 artikler

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Halloweenkostymer

I denne kategorien har vi samlet alt som er å finne av både skrekkelige og mer hyggelige Halloweenkostymer til barn, damer og menn. Vi har selvfølgelig de mest tilgjengelige og velkjente kostymene, samt de mer avanserte og gjennomørte alternativene, som vi selv henter fra USA.

I sortimentet hos Festtema.no har vi klassikere som hekse-, zombie- og skjelettkostymer, men vi tilbyr også utkledninger som elegante vampyrer og hodeløse menn, samt Halloweenkostymer med effekter, og kostymer som lyser i mørket. Uansett hva du ønsker å være til Halloween kan du være sikker på å finne kostymet her.

Halloweenkostyme til damer

I vårt sortiment av Halloweenkostymer til damer finner du blant annet skremmede skjelettkjoler, barokkgrevinne-kostymer, kule biker-chick-utkledninger, grufulle monsterbrudekjoler og djevelkosymer. I tillegg har vi en mengde hekse- og sykepleierkostymer, samt skoleuniform til deg som gjerne vil vekke litt oppsikt til Halloweenfesten.

For en mer stilfull Halloweenutkledning tilbyr vi flotte blondemasker og blondehansker, elegante brudekjoler med flotte broderinger og slør, samt flotte velurkapper med rød hette.

Ønsker du er mer nedtonet look, vil Halloweentilbehør som for eksempel englevinger, parykker i farlige farger, heksehansker med lange, grusomme negler, strømpebukser med skjeletter eller falske, sorte negler, være ideelt for å gi antrekket et snev av Halloween.

Halloweenkostymer til menn

Vi har alle typer Halloweenkostymer til menn. Her finner du blant annet frykinngytende ulvemasker, klassiske draculakostymer, skremmende klovne- og gotiske grevekostymer, samt realistiske trollmannskostymer.

Vi har også kule, langermede Marvel Deadpool t-skjorter med tilhørende maske. Er du mer interessert i et elegant Halloweenkostyme, vil vi anbefale et gjennomført, slimfit jakkesett, inklusiv slips med kraniemotiver, onde gresskar-ansikter eller blodflekker.

Er du på jakt etter en mer diskré Halloween-look, har vi også falske, farlige tenner i forskjellige varianter, som for eksempel til vampyr, varulv og pirat. Hos oss finner du også morsomme djevel- og demonhorn med lys, som du enkelt kan sette sammen med klær fra din egen garderobe.

Ønsker du et Halloweenkostyme med kule effekter er en t-skjorte med bankende hjerte-effekt eller et selvlysende skjelett-outfit fra Morphsuits helt perfekt for deg.

Hvis ditt Halloweenkostyme skal være av mer spøkefull karakter, finner du spyflue og fugleskremsel-kostymer, samt realistiske haimasker som er perfekte til et Dødens Gap-tema.

Halloweenkostymer til barn

I vårt brede utvalg av Halloweenkostymer til barn finner du blant annet uhyggelige skjeletter i flere varianter, djeveldrakter, zombie- og romvesenutkledninger, samt et hav av morphsuits-kostymer med flere forskjellige Halloweenmotiver.

Hvis utkledningen skal være mer hyggelig enn uhyggelig, har vi også en mengde fine kjoler med søte Halloweenmotiver og strutteskjørt, sorte flaggermusvinger, tøffe heksekjoler og hettemasker med glade spøkelser i flere farger.

Til Disney-fansene har vi også et stilig Cruella de Ville-kostyme i svart og hvit med flekker, som vi kjenner igjen fra filmen 101 dalmatinere. Kostymet finnes også til voksne damer. Til guttene har vi et kult  Star Wars Darth Maul-kostyme i svar og rødt og med brystplate, slik at man kan se alle musklene.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.