Halloween-kostyme | Alle former for Halloween-kostymer

I denne kategorien har vi samlet alt som finnes av Halloweenkostymer. Selvfølgelig henter vi de mest tilgjengelige, og de mer avanserte av kostymene selv i USA. Så uansett hva du vil være på Halloween tror vi på at du kan finne kostymet her. Vi har klassikere som Hekser, Zombier og skjeletter, men også elegante vampyrer, hodeløse menn, Halloween-kostymer med effekter og kostymer som lyser i mørket. La deg inspirere eller velg en av underkategorierne hvis du vet hva du leter etter!

Produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Halloweenkostymer til ALLE

Hos Festtema har vi et kjempeutvalg av Halloweenkostymer og vi har samlet alle Halloweenkostymene i én kategori her.

Her er både Halloweenkostymer til barn, Halloweenkostymer til voksne og naturligvis også masser av utkledning, sminke og tilbehør som gjør ditt Halloween outfit unikt og gjennomført.

Du kan fritt velge mellom komplette kostymer i mange deler, til enkelte bekledningsdeler som eksempelvis en vampyrkappe. Her er tradisjonelle halloweenkostymer i form av skjelettdrakter og heksekjoler, men også mer avanserte kostymer som ”den hodeløse mannen”, og kostymer som benytter augmented reality teknologi eller apps til å gjøre diverse uhyggelige og ulekre effekter synlige.

Vi har naturligvis også filminspirerte Halloweenkostymer som eksempelvis Michael Myers fra Halloween (1978), Jason fra Fredag den 13. (1980), Freddy Krueger fra Nightmare on Elmstreet (1984) og naturligvis Pennywise fra IT (2017).

Tradisjonen omkring Halloweenkostymer

Utkledning og bruken av masker og kostymer til Halloween kan spores helt tilbake til den opprinnelig Keltiske versjonen (Samhain) av Halloween, som er forløperen til våre dagers Halloween.

Som minimum brukte man masker som forkledning for å lure de døde som ferdes på jorden nettopp den 31. oktober. Utkledning har således alltid vært en del av tradisjonen omkring Halloween, men i starten av det 18. århundrede tallet var det store skiller mellom samfunnslagene i USA og her var det vanlig å kle seg ut i forbindelse med alle typer feiringer. På den måten kunne deltagere møtes på tvers av sosiale skiller og delta likeverdig i festlighetene.

Etterhvert som forskjellen mellom de sosiale lagene er utvisket, har barna i stigende grad overtatt ideen med å iføre seg kostymer. Men også i dag benytter både barn og voksne seg av muligheten for å iføre seg et kostyme til Halloween og gjemme seg litt bag utkledningen og ha det gøy.

Det moderne Halloweenkostymet

Festtema har solgt kostymer og utkledning til Halloween i mer enn 15 år, og selv i denne relativt korte perioden kan vi se en utvikling innenfor Halloweenkostymet:

Tidligere var det vanlig at de voksne enten leide deres Halloweenkostyme eller sydde det selv. Mens barna typisk kjøpte ”det samme kostymet” i en av landets store leketøyskjeder. I praksis betød det at det ikke var den store variasjonen av Halloweenkostymer.

Guttene var enten Spiderman, Batman, Jokeren, skjelett eller vampyr, og jentene var gjerne Disney prinsesser, skjeletter eller hekser. Mens det hos de voksne var riktig mange vampyrer, hekser, djevler og skjeletter.

I dag ser det helt annerledes ut, selv om det stadig er å finne mange av de klassiske Halloweenkostymene. Vi opplever i stigende grad at filmindustriens figurer danner rollemodeler, og kostymene skal helst være mer blodige, mer uhyggelige og gjerne med en personlig twist skapt med Halloweensminke, kontaktlinser og andre hjemmelagde detaljer.

Eksempelvis er klovnekostymer og utkledning blitt et tilbakevendende tema innenfor Halloweenkostymer på tvers av alder og kjønn.

Halloweenkostymer

I denne kategorien har vi samlet alt som er å finne av både skrekkelige og mer hyggelige Halloweenkostymer til barn, damer og menn. Vi har selvfølgelig de mest tilgjengelige og velkjente kostymene, samt de mer avanserte og gjennomørte alternativene, som vi selv henter fra USA.

I sortimentet hos Festtema.no har vi klassikere som hekse-, zombie- og skjelettkostymer, men vi tilbyr også utkledninger som elegante vampyrer og hodeløse menn, samt Halloweenkostymer med effekter, og kostymer som lyser i mørket. Uansett hva du ønsker å være til Halloween kan du være sikker på å finne kostymet her.

Halloweenkostyme til damer

I vårt sortiment av Halloweenkostymer til damer finner du blant annet skremmede skjelettkjoler, barokkgrevinne-kostymer, kule biker-chick-utkledninger, grufulle monsterbrudekjoler og djevelkosymer. I tillegg har vi en mengde hekse- og sykepleierkostymer, samt skoleuniform til deg som gjerne vil vekke litt oppsikt til Halloweenfesten.

For en mer stilfull Halloweenutkledning tilbyr vi flotte blondemasker og blondehansker, elegante brudekjoler med flotte broderinger og slør, samt flotte velurkapper med rød hette.

Ønsker du er mer nedtonet look, vil Halloweentilbehør som for eksempel englevinger, parykker i farlige farger, heksehansker med lange, grusomme negler, strømpebukser med skjeletter eller falske, sorte negler, være ideelt for å gi antrekket et snev av Halloween.

Halloweenkostymer til menn

Vi har alle typer Halloweenkostymer til menn. Her finner du blant annet frykinngytende ulvemasker, klassiske draculakostymer, skremmende klovne- og gotiske grevekostymer, samt realistiske trollmannskostymer.

Vi har også kule, langermede Marvel Deadpool t-skjorter med tilhørende maske. Er du mer interessert i et elegant Halloweenkostyme, vil vi anbefale et gjennomført, slimfit jakkesett, inklusiv slips med kraniemotiver, onde gresskar-ansikter eller blodflekker.

Er du på jakt etter en mer diskré Halloween-look, har vi også falske, farlige tenner i forskjellige varianter, som for eksempel til vampyr, varulv og pirat. Hos oss finner du også morsomme djevel- og demonhorn med lys, som du enkelt kan sette sammen med klær fra din egen garderobe.

Ønsker du et Halloweenkostyme med kule effekter er en t-skjorte med bankende hjerte-effekt eller et selvlysende skjelett-outfit fra Morphsuits helt perfekt for deg.

Hvis ditt Halloweenkostyme skal være av mer spøkefull karakter, finner du spyflue og fugleskremsel-kostymer, samt realistiske haimasker som er perfekte til et Dødens Gap-tema.

Halloweenkostymer til barn

I vårt brede utvalg av Halloweenkostymer til barn finner du blant annet uhyggelige skjeletter i flere varianter, djeveldrakter, zombie- og romvesenutkledninger, samt et hav av morphsuits-kostymer med flere forskjellige Halloweenmotiver.

Hvis utkledningen skal være mer hyggelig enn uhyggelig, har vi også en mengde fine kjoler med søte Halloweenmotiver og strutteskjørt, sorte flaggermusvinger, tøffe heksekjoler og hettemasker med glade spøkelser i flere farger.

Til Disney-fansene har vi også et stilig Cruella de Ville-kostyme i svart og hvit med flekker, som vi kjenner igjen fra filmen 101 dalmatinere. Kostymet finnes også til voksne damer. Til guttene har vi et kult  Star Wars Darth Maul-kostyme i svar og rødt og med brystplate, slik at man kan se alle musklene.

Vi tar imot alle forespørsler, og du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du har noen spørsmål om våre Halloweenprodukter, eller hvis det er noe du ikke kan finne i vår butikk. Du når oss på telefon 23 96 05 99.

 

HALLOWEEN
Minimal Price: kr158.00
3
Udklædning og kostymer, festtema ideer, 80er fest, hollywood fest, polterabend pynt, afterski temafest, temafest pynt, temafest mexico, kostume ideer til voksne, temafest hawaii, temafest skovlunde, barbie kostume voksen, mad tema lande, havtema kostum