Kigurumi Panda Pysjamas

Availability: Utsolgt

Vare nr.: SR131
Kigurumi Panda Pysjamas Vare nr.: SR131

Availability: Utsolgt

Kigurumi Panda Pysjamas Inneholder
  • Heldrakt med hette
Læs mere om produktet
kr 478,00
Supermyk og oversized Kigurumi pysjamas, som er perfekt til alt fra karneval til siste skoledag. Kostymet kneppes foran nedover magen og har glidelås på baksiden, så det er enkelt å gå på toalettet uten å måtte ta av hele drakten! Denne pandaen kan for eksempel brukes som Kong Fu Panda tegnefilmsfiguren! Skal du på en tegneserie temafest, eller kanskje på Comic Con, er denne drakten perfekt å ha i skapet!

Serien av Kigurumi pysjamaser kommer i to størrelser: S/M og L/XL. Hvis du ønsker et litt mer posete look, eller grenser du mellom størrelsene, anbefaler vi at du går for den største av de to. Det er strikk i ermene og rundt bena, så du føler pysjamasen sitter godt. NB! Vi gjør oppmerksom på at det er dessverre en liten forskjell i designet på hettene på de forskjellige størrelsene. Se bildene.
Beskrivelse

Detaljer

Supermyk og oversized Kigurumi pysjamas, som er perfekt til alt fra karneval til siste skoledag. Kostymet kneppes foran nedover magen og har glidelås på baksiden, så det er enkelt å gå på toalettet uten å måtte ta av hele drakten! Denne pandaen kan for eksempel brukes som Kong Fu Panda tegnefilmsfiguren! Skal du på en tegneserie temafest, eller kanskje på Comic Con, er denne drakten perfekt å ha i skapet! Serien av Kigurumi pysjamaser kommer i to størrelser: S/M og L/XL. Hvis du ønsker et litt mer posete look, eller grenser du mellom størrelsene, anbefaler vi at du går for den største av de to. Det er strikk i ermene og rundt bena, så du føler pysjamasen sitter godt. NB! Vi gjør oppmerksom på at det er dessverre en liten forskjell i designet på hettene på de forskjellige størrelsene. Se bildene.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Størrelsesguide size-guide-sr
(på engelsk) Nei
Vær opmærksom på: Nei
Vigtige note Nei
Advarsel Nei
Produktomtaler

  Nordens største moro- & kostymebutik

  •   Dag til dag utsendelse
  •   Levering bare 99,- kr.
  •   14 dages fuld retturret