Kigurumi Koala Pysjamas

Availability: Utsolgt

Vare nr.: SR116
Kigurumi Koala Pysjamas Vare nr.: SR116

Availability: Utsolgt

Kigurumi Koala Pysjamas Inneholder
  • Heldrakt med hette
Læs mere om produktet
kr 478,00
Supermyk og oversized Kigurumi pysjamas, som er perfekt til alt fra karneval til siste skoledag. Kostymet kneppes foran nedover magen og har glidelås på baksiden, så det er enkelt å gå på toalettet uten å måtte ta av hele drakten! Bli den mykeste koalabjørnen for en dag, og klatre i trærne mens du leter etter eukalyptusblader. Du kan bruke drakten til allverdens av temafester, fra australsk til dyretema!
Serien av Kigurumi pysjamaser kommer i to størrelser: S/M og L/XL. Hvis du ønsker et litt mer posete look, eller grenser du mellom størrelsene, anbefaler vi at du går for den største av de to. Det er strikk i ermene og rundt bena, så du føler pysjamasen sitter godt.
NB! Vi gjør oppmerksom på at denne drakten er liten i størrelsen.
Beskrivelse

Detaljer

Supermyk og oversized Kigurumi pysjamas, som er perfekt til alt fra karneval til siste skoledag. Kostymet kneppes foran nedover magen og har glidelås på baksiden, så det er enkelt å gå på toalettet uten å måtte ta av hele drakten! Bli den mykeste koalabjørnen for en dag, og klatre i trærne mens du leter etter eukalyptusblader. Du kan bruke drakten til allverdens av temafester, fra australsk til dyretema! Serien av Kigurumi pysjamaser kommer i to størrelser: S/M og L/XL. Hvis du ønsker et litt mer posete look, eller grenser du mellom størrelsene, anbefaler vi at du går for den største av de to. Det er strikk i ermene og rundt bena, så du føler pysjamasen sitter godt. NB! Vi gjør oppmerksom på at denne drakten er liten i størrelsen.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Størrelsesguide size-guide-sr
(på engelsk) Nei
Vær opmærksom på: Nei
Vigtige note Nei
Advarsel Nei
Produktomtaler

  Nordens største moro- & kostymebutik

  •   Dag til dag utsendelse
  •   Levering bare 99,- kr.
  •   14 dages fuld retturret