CARRY ME - Bulldog

Availability: Utsolgt

Vare nr.: MA-8721
CARRY ME - Bulldog Vare nr.: MA-8721

Availability: Utsolgt

Fakta om produktet:
  • Bukser
Læs mere om produktet
kr 718,00
Hvem kunne ikke tenke seg å sitte oppe på skuldrene av en sint bulldog til karneval med vennene. Eller i hvert fall så det ser sånn ut, da det rent faktisk er deg som må gjøre all jobben. I dette carry-me kostymet tråkker du ganske enkelt ned i benene på bulldogen og binder buksene stramt om livet. Den morsomme detaljen som får det hele til å fungere, er "dine" ben, som er slynget rundt om nakken på en sur Bulldog, som vi kjenner den fra gamle Tom og Jerry tegnefilmer, som puster og peser, for å bære deg rundt.
Carry-me kostymene er den nye megahiten, da de ganske enkelt bare er sinnsykt kule. La deg inspirere på Youtube, søk på 'Carry Me Costume' og se hva andre har brukt draktene til.
Kostymet er one size, men er utstyrt med både stram strikk og snor i livet, så de kan tilpasses de fleste voksne i størrelser fra XS-XL. Maxhøyden er 185 cm.
Beskrivelse

Detaljer

Hvem kunne ikke tenke seg å sitte oppe på skuldrene av en sint bulldog til karneval med vennene. Eller i hvert fall så det ser sånn ut, da det rent faktisk er deg som må gjøre all jobben. I dette carry-me kostymet tråkker du ganske enkelt ned i benene på bulldogen og binder buksene stramt om livet. Den morsomme detaljen som får det hele til å fungere, er "dine" ben, som er slynget rundt om nakken på en sur Bulldog, som vi kjenner den fra gamle Tom og Jerry tegnefilmer, som puster og peser, for å bære deg rundt. Carry-me kostymene er den nye megahiten, da de ganske enkelt bare er sinnsykt kule. La deg inspirere på Youtube, søk på 'Carry Me Costume' og se hva andre har brukt draktene til. Kostymet er one size, men er utstyrt med både stram strikk og snor i livet, så de kan tilpasses de fleste voksne i størrelser fra XS-XL. Maxhøyden er 185 cm.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Størrelsesguide Nei
Størrelse One Size
(på engelsk) Nei
Vær opmærksom på: Nei
Vigtige note Nei
Advarsel Nei
Produktomtaler

  Nordens største moro- & kostymebutik

  •   Dag til dag utsendelse
  •   Levering bare 99,- kr.
  •   14 dages fuld retturret