Vakker kvinne med langt mørkt hår i azurblå hawaiikjole. Kjolen har et mønster med trykte hawaiiblomster i ulike størrelser og eksotiske farger. I tillegg bærer hun hawaiikranser i lyserosa og hvite nyanser rundt håndleddene og rundt halsen, og i håret ha

Hawaii-kostymer: Klær i tropiske mønstre og avslappet stil

Hawaiiklær og kostymer er en viktig del av stemningen på en hawaiisk fest. Klassisk hawaiisk antrekk og selvfølgelig en hawaiisk krans eller to er med på å skape den tropiske og fargerike atmosfæren som Hawaii er kjent for. Når man tenker på hawaiikostymer, får man bilder av hula-dansere i bastskjørt  og blomsterkranser, men det finnes mange flere muligheter for å lage et Hawaii-kostyme.
Populære hawaiiske klær er kjent for å være uformelle, lette og luftige, og for å ha fargerike og livlige mønstre som gjenspeiler øyas tropiske klima og kultur.
Hvis du leter etter det perfekte Hawaii-kostymet til din neste fest, har du kommet til rett sted! Hos oss finner du et stort utvalg av hawaiikostymer og fritidsklær som vil sørge for at du skiller deg ut fra mengden.  
Filter

Bast Skjørt: Mua

kr 134,00

Hawaii kostymer: klær i tropiske mønstre og avslappet stil

Det er kanskje stor forskjell på hawaiiutkledning og hawaiikostymer, men ingenting er mer effektivt enn en autentisk hawaiikrans.

Sett på deg dine egne klær, et par solbriller og en billig hawaiikrans, så har du det perfekte charterturistkostymet.

Du kan også krydre kostymet med en storblomstret hawaiiskjorte, en bredbremmet stråhatt, et par shorts og noen gamle strandsandaler.

Ønsker du et komplett hawaiikostyme, tilbyr vi hawaiikjoler, saronger med autentisk hawaiimønster eller hawaiisett til menn bestående av hawaiishorts og kortermede hawaiiskjorter.

Moderne Hawaii klær

De mer moderne hawaiiklærne er riktignok hawaiianske, men de er rettet mot de mange turistene som hvert år kommer hit for å surfe, bade og nyte den ville og eksotiske naturen og lokalbefolkningens gjestfrihet.

Den hawaiiske skjorten er en ekte hawaiisk skjorte.

Hawaiiskjorten ble for eksempel "oppfunnet" av en japansk immigrant i 1904 og ble populær da en lokal kinesisk forretningsmann tok opp ideen og begynte å selge hawaiiskjorter på strandpromenaden i Honolulu til spesielt surfere.

Trykket er opprinnelig polynesisk inspirert og finnes på skjorter, saronger, shorts og kjoler.

Autentiske hawaiikostymer

Hvis du leter etter autentiske hawaiikostymer, bør du holde deg til blomsterkranser, hawaiiskjørt og andre enkle kostymer som dessverre er beregnet på varmere strøk og sjelden tar seg bra ut på en vinterblek kropp alene.

Morsomme Hawaii kostymer

Heldigvis har vi mange alternativer i form av morsomme hawaiikostymer, altså kostymer som er mer stereotype, men som likevel oser av Hawaii.

Her tenker vi selvfølgelig på hawaiiskjorter, som nesten er så stygge at ikke engang en amerikansk turist ville brukt dem. Shorts i matchende mønster eller en 3D-printet T-skjorte med kamera, rumpetaske og alt utstyret på plass.

Vi har til og med oppblåsbare Hula-danser-kostymer eller "polstrede" kostymer som gir deg ekstra fylde og morsomme karikaturer av Hawaii-temaet.

Hvis du skal på Hawaii-temafest og ikke synes at et skjørt er festlig nok, kan du ta en titt her og se det store utvalget av Hawaii-kostymer og kranser. Vi har samlet alle hawaiikostymer og autentiske hawaiikostymer i én kategori for å gjøre det enklere for deg å finne det rette hawaiikostymet for deg.

Her er noen av de mest populære hawaiiklærne som oftest forbindes med Hawaii:   

Hawaii skjorter:

Hawaiiskjorter er en ikonisk del av hawaiiske klær og er kjent for sine livlige farger og trykk som ofte inkluderer blomster, palmer, strandliv eller sjødyr. Løstsittende og komfortable hawaiiskjorter er et perfekt valg for en avslappet dag på stranden eller en kveld ute på byen.

Bast skjørt:

Hawaiiskjørtet, eller bastskjørtet som det også kalles, er et av de mest ikoniske og gjenkjennelige plaggene fra Hawaii. Skjørtet finnes i utallige varianter og farger. Noen hawaiiskjørt er ensfargede, mens andre har et fargerikt og levende mønster som ofte inkluderer blomster, palmer eller sjødyr.

Hawaiikjoler:

Hawaii-kjoler er en annen populær og ikonisk del av den hawaiiske klesstilen. Kjolene er kjent for sitt lette og luftige stoff, fargerike mønstre og behagelige passform, noe som gjør dem til det perfekte valget i varmt og fuktig klima.

Det er en stil som er kjent for sine sterke farger, blomstermønstre og lette, luftige stoffer.

Hvis du trenger noe annet til din egen hawaii- eller sommerfest, har vi selvfølgelig også dekorasjoner og pynt med hawaii-tema, men de ligger i en egen kategori, som du finner her.

Hvor kan jeg kjøpe hawaii kostyme?

Du kan kjøpe Hawaii kostymer og Hawaii klær på Festtema. Vi har et stort utvalg av Hawaii kostymer for både barn og voksne. Alt i butikken er på lager lokalt og kan sendes umiddelbart.

Kategorier som matcher søket ditt