Vakker kvinne med langt hår iført hawaiiskjørt, hawaiitopp og ulike hawaiikranser. Hawaiiskjorten er naturfarget, beige, med hawaiiblomster i linningen. Hawaiikransene rundt håndleddene, halsen og hodet er flerfargede - og i samme farger som blomstene på

Hawaii tema | Kjøp Hawaii-klær, Hawaii dekorasjoner & Hawaiikranser her

Kjøp dekorasjoner, klær og kostymer med Hawaii-tema her: Palmer, Aloha-bannere, hawaiikranser, hawaiiskjørt   hawaiiskjorter  | Årets Hawaii-fest starter her - all pāʻina 🌴🌴

En fest med Hawaii-tema garanterer alltid en morsom fest som kan gjøre enhver anledning til en minneverdig begivenhet. Enten du planlegger en bursdagsfeiring, en sommerfest eller en grillfest med venner og familie, vil Hawaii-temaet gi en følelse av varme og glede.

Hvis du planlegger en Hawaii-temafest eller er gjest på en Hawaii-fest, har du kommet til riktig kategori. Her har vi samlet alt du trenger av dekorasjoner og pynt samt kostymer og utkledning med hawaiitema: Bastskjørt, hawaiiskjørt, hawaiiskjorter, kokoskopper, lei-girlander, oppblåsbare palmer og selvfølgelig bermudashorts og hawaiikjoler.  

Vi har også blomsterkranser til håret, hibiskusblomster på hårspenner og scenografier som kan forvandle stuen din til en bambushytte eller strand på et øyeblikk.  

Kort sagt, alt til en hawaiisk fest på ett sted.

Filter

Aloha Banner

kr 126,00

Bast Skjørt: Mua

kr 134,00

BeachComber

kr 72,00

Bionedbrytelige Palmeblad Kaketallerkner, 6 stk.

Innhold: 6 stk. (kr 12,00 / 1 stk.)

kr 72,00

Bionedbrytelige Palmeblad Middagstallerkner, 6 stk

Innhold: 6 stk. (kr 15,67 / 1 stk.)

kr 94,00

Blomsterkrans

kr 37,00

Brune dreadlocks

kr 190,00

Cannabis krans

kr 38,00

Deko snorer: Fisk

Innhold: 6 stk. (kr 9,33 / 1 stk.)

kr 56,00

Dekorsnorer m/Hvite Origami Blomster, 12 stk.

Innhold: 12 stk. (kr 19,33 / 1 stk.)

kr 232,00

DIY Flamingo Dekorasjoner, 3 stk.

Innhold: 3 stk. (kr 47,33 / 1 stk.)

kr 142,00

Dreadlock Parykk

kr 216,00

Fargerike Blomster på Partypicks, 8 stk.

Innhold: 8 stk. (kr 7,00 / 1 stk.)

kr 56,00

Firkantede Bio Palmeblad Kaketallerkner, 6 stk

Innhold: 6 stk. (kr 12,00 / 1 stk.)

kr 72,00

Firkantede Bio Palmeblad Middagstallerkner, 6 stk

Innhold: 6 stk. (kr 14,67 / 1 stk.)

kr 88,00

Fiskegarn

kr 142,00

Flamingo Kopper

Innhold: 8 stk. (kr 5,00 / 1 stk.)

kr 40,00

Flamingo Pinata

kr 264,00

Flamingo Servietter

Innhold: 20 stk. (kr 1,90 / 1 stk.)

kr 38,00

Flamingo Topper

kr 46,00

Frokostservietter m/Tropiske Blader, 20 stk.

Innhold: 20 stk. (kr 2,80 / 1 stk.)

kr 56,00

Frukt picks

kr 72,00

Frukthatt

kr 150,00

Hawaii-tema

Årets heteste tema er selvsagt Hawaii-temaet, og hvem drømmer ikke om sol, hvite sandstrender, svaiende palmer, søte hula-jenter og iskald Pinacolada servert i skallet på en fersk kokosnøtt. Det gjør i hvert fall vi - vi elsker Hawaii-fester - og vi håper at vår lidenskap for Hawaii-temaet skinner gjennom i vårt utvalg av festlige Hawaii-dekorasjoner.

Om du skal arrangere en Hawaii-fest for bedriften, en privat bursdag eller overraske kjæresten med et par hawaiikranser som fysisk bevis på at drømmereisen er kjøpt, kan vi hjelpe deg med alt. I denne kategorien har vi samlet alt du trenger for å skape den unike Hawaii-stemningen. For at du ikke skal miste oversikten, har vi lagt til underkategorier med hawaiidekorasjoner, hawaiiklær og kostymer, servise med hawaiitema og selvfølgelig hawaiikranser og hawaiiskjørt. 

Husk at du finner alt du trenger i denne kategorien.

Husk at du kan bruke ensfarget pynt som basisdekorasjon i mange sammenhenger. Ved å kombinere med ensfarget pynt, og gjerne noen friske planter og blomster, kan du sette ditt eget personlige preg på Hawaii-festen. Samtidig får du mer hawaiipynt for pengene, ettersom ensfarget pynt som regel er billigere enn temapynt med trykk.

Hawaii klær

Hawaii er navnet på en øy i Stillehavet, tidligere kjent som Sandwichøyene, og er også USAs 50. delstat, så man kan egentlig ikke snakke om hawaiiklær i moderne forstand. Likevel er det noen klær som fortsatt forbindes med Hawaii og drømmen om dette eksotiske paradiset 

Hvis du skal på fest med Hawaii-tema, eller hvis du selv skal arrangere (og kanskje også arrangere) din egen Hawaii-fest, er det god stil å ha på seg Hawaii-klær!

Hawaiiklær er mange ting, men mest av alt er hawaiiklær uformelle og fargerike. Hawaiiklærne er ofte "lette" og har trykk av lokal fauna, noe som er årsaken til de fargerike designene som kalles hawaiiskjorter, hawaiishorts, saronger og hawaiiskjørt.

Populært tilbehør til hawaiiklærne er selvfølgelig fargerike drinker, som også kan lages uten alkohol.

Hawaii-skjørt

Et hawaiiskjørt, også kjent som hula-skjørt eller hula-skjørt, er et tradisjonelt plagg som ofte brukes av dansere som utfører hula-dansen, en tradisjonell hawaiisk dans. Hawaiiskjørtet kan faktisk spores tilbake til den opprinnelige innvandringen fra Polynesia og Tahiti. Det opprinnelige hawaiiskjørtet er laget av gress eller fiber, som vanligvis bindes rundt livet og henger ned til knærne eller lenger, og det ville kanskje være mer rettferdig å kalle det et bastskjørt?

Hawaiisk skjorte

Hawaiiskjorten er verken en "beskyttet tittel", et registrert varemerke eller design. En hawaiiskjorte er ganske enkelt en kortermet skjorte med et fargerikt, ofte blomstret mønster som tradisjonelt forbindes med Hawaiiøyene. Navnet kommer fra skjortens opprinnelse og popularitet på Hawaii på midten av 1900-tallet, og den brukes ofte i amerikanske filmer for å fremheve det "cubanske gangstermiljøet" i Florida eller som et symbol på velstående amerikanske turister på cruise- eller golfferie som nyter den avslappede stemningen de fleste forbinder med Hawaii.

Trøyen er ofte laget av et lett og pustende stoff, noe som gjør den egnet for det varme, tropiske klimaet.

Hawaii-kranser

Den hawaiiske kransen er synonymt med Hawaii. Hawaiikranser henges fortsatt rundt halsen på besøkende (i dag turister) som et symbol på gjestfrihet når de ankommer cruiseskip. Hawaiikransen, eller Hawaii Lei som blomsterkransene kalles på disse kanter, er trolig den mest kjente hawaiidrakten. Hawaii lei betyr hawaiiblomst, og det er akkurat det det er; en krans av lokale blomster, typisk fra 'Ilima (Sida fallax), plumeria (Frangipani), hibiskus (gumamela) og pikake (jasmin). Disse blomstene er alle vanlige på Hawaii-øyene og er kjent for sine fargerike og aromatiske egenskaper.

På Festtema har vi minst 25 forskjellige hawaiikranser, og mange av dem lagerfører vi i tusenvis. Selvfølgelig har vi også blomsterkranser i sett, slik at du kan få hawaiikranser til håndleddet, halsen og hodet.

Resten av de originale hawaiikransene

Resten av de originale hawaiiklærne, foruten den klassiske sarongen, kan knapt kalles klær. Vi snakker om blomsterdekorerte topper og BH-er. Eller til og med BH-er laget av kokosnøtter og andre klær og dekorasjoner basert på den lokale faunaen, typisk blomster, hvorav den opprinnelige hawaiirosen er den mest autentiske.

Pynt og dekorasjoner til en hawaiisk fest

Hvis du ønsker å skape den perfekte rammen rundt en innendørs hawaiifest, anbefaler vi alltid å ta en titt på scenografiene våre. Her får du minst 12 meter veggdekorasjon med Hawaii-tema; sandstrand, sol og asurblått hav, palmer eller tropisk jungel. Du kan ha en gigantisk bambusbar, dansende hula-hula-jenter eller svaiende palmer.

Scenesettere kan selvfølgelig brukes enkeltvis, men de kan også kombineres for å skape den perfekte kulissen. I tillegg til kulisser har vi massevis av hengende dekorasjoner og oppblåsbare dekorasjoner i form av palmer i ulike høyder, rosa flamingoer i flere størrelser, papegøyer og mye, mye mer.

Et smart triks for å oppnå en autentisk Hawaii-stemning er å servere et par hele ananas og kokosnøtter. Frukten skal selvfølgelig ikke serveres hel, men serveres av hel og frisk frukt og med de viktigste delene av frukten intakt.

Dette gir både en god duft og en fantastisk tropisk smak og er en fryd for øyet - og jammen er alt spiselig.

Vil du dekorere frukten, kan du gjøre det.

Vil du dekorere hagen din, kommer du ikke utenom palmer og hibiskusblomster. Her anbefaler vi på det sterkeste en stor hawaiikrans og kanskje noen bastskjørt til buffeen, baren eller utvalgte bord. Men viktigst av alt, hvis hagen skal ha hawaii-tema, er levende fakler og fargede lyskjeder.

Servise og borddekorasjoner med hawaiimønster

Vi har selvfølgelig også engangsservise med hawaiitrykk, eller hawaiisk borddekorasjon som vi liker å kalle det. Borddekorasjoner med Hawaii-motiv omfatter duker, papptallerkener, servietter og kopper. Sugerør, plektre og drikkeparaplyer. Du finner også palmekonfetti, bordpynt i form av en TIKI-statue og tallerkener i bananbladform. 

Naturligvis har vi også shotglass, vannglass, ølglass og vinglass i resirkulerbart PLA-materiale. Så du kan bruke engangsservise som er praktisk, elegant og miljøvennlig med god samvittighet. 

Kategorien med Hawaii-tema er imponerende, og vi kan også nevne BH-er formet som kokosnøtter eller skjell, blomster til håret, fjollete glass med palmer, kule hatter av strå og mye, mye mer.

Men det beste er at du kan bruke engangsservise som er både praktisk og stilig.

Men det beste av alt er at alle varene vi har nevnt, alt du trenger for å holde en flott fest med Hawaii-tema, er på lager i Skovlunde og kan leveres over natten.

Mangler du fortsatt inspirasjon eller trenger du tips til hvordan du kan skape en autentisk og unik Hawaii-stemning? Har du spørsmål om bruken av et bestemt produkt, eller er du på utkikk etter det unike produktet som vil gjøre deg

Er det noe spesiell mat som serveres på Hawaii?

Ja, det serveres flere spesialiteter på Hawaii. En av de mest kjente rettene er "Kalua pork", som er en tradisjonell hawaiisk rett. Den er laget av langtidsstekt svinekjøtt som er marinert i ulike krydder og pakket inn i bananblader. Når kjøttet er ferdig tilberedt, er det mørt og saftig med en unik og røykfylt smak.

En annen populær rett er "Poke", som er en hawaiisk versjon av en fiskesalat. Den består vanligvis av rå fisk som er skåret i terninger og marinert med soyasaus, sesamolje, tang og ulike krydder. Poke kan serveres med ris, friske grønnsaker eller som forrett

En annen delikatesse på Hawaii er "Lomi lomi laks". Denne retten er laget av hakket laks, tomat, løk og grønn løk blandet sammen med tang og krydder. Det er en frisk og smakfull rett som ofte serveres som tilbehør eller som topping til andre hovedretter. Vi har også den berømte hawaiiske retten Lau Lau, som er en tradisjonell hawaiisk rett. Retten består av svinekjøtt eller fisk som pakkes inn i taroblader og deretter dampes eller kokes. Lau Lau er kjent for sin møre og saftige smak og serveres ofte med ris eller poi.

Er du glad i søtsaker, er "Haupia" et must å prøve på Hawaii. Det er en tradisjonell hawaiisk dessert laget av kokosmelk, sukker og maisstivelse. Haupia har en kremaktig konsistens og serveres ofte i terninger eller som pudding.

Når det gjelder drinker, er "Mai Tai" en ikonisk hawaiisk cocktail. Den lages med rom, appelsinlikør, limejuice og sirup og serveres ofte med ananas og kirsebær som pynt. Mai Tai er kjent for sin tropiske smak og er en perfekt drink å nyte på en fest med Hawaii-tema.

Mai Tai er kjent for sin tropiske smak.

Så hvis du vil gi festen din en autentisk smak av Hawaii, bør du vurdere å inkludere noen av disse deilige matvarene og drikkene på menyen

Kategorier som matcher søket ditt